Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek után megmondjam neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után megmondjam neki vagy hagyjam a francba?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

7 eve beleszerettem egy fiuba, 3 eve nagyon jo baratok lettunk, bevallotta hogy szeret de en hulye voltam es nem eppen kedvesen utasitottam vissza (mert tul fiatalok voltunk hozza, es nem akartam hogy egy szakitas a baratsagunk rovasara menjen), o megharagudott, egyfolytaban kinos helyzetekbe hozott es megalazott az osztaly elott (osztalytarsam), de meg mindig szeretem. Teljesen kikét magabol a tortentek utan, nem volt onmaga ezert inkabb nem kozeledtem ujra hozza. Mostmar ismet onmaga, beszelgetunk es szeretnem ezt az egeszet elmondani neki. De fogalmam soncs hogy hogyan, mikor naponta csak par szot szoktunk valtani es annyi.

Mindenesetre koszonom hogy idaig elolvastad :)

2016. szept. 1. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, nem érdemel meg.
2016. szept. 2. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezért megaláz egy egész osztály előtt, valószínűleg a jövőben se fogja visszataszítani a dolog. Szerintem hagyd a fenébe.
2016. szept. 2. 00:42
 3/5 A kérdező kommentje:

1: köszi, ez is egy vélemény :)

2: köszi :)

2016. szept. 2. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
hagyd szerintem is de ha nem szépen utasítottad mit vártál? akkor még te is és o is gyerek ésszel gondolkozott mostmá azért gondolom volt is fejlodés agyilag nem?
2016. szept. 2. 09:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Persze! Rögtön másnap bocsánatot kértem tőle, megbeszéltük. Maradtunk ugyanúgy barátok de elkezdett távolodni és tovább pedig már leírtam.

Köszi a választ

2016. szept. 2. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!