Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkora öleléshiányban szenvedek hogy az hihhhhetetlen! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig olelgetek mindenkit de sajnos mindig csak pár masodpercig tart:( nagyon szeretek olelkezni, es mar vadidegenekhez mennek oda olelkezni aki jol nez ki:((( a parnaimat olelgetem 0-24ben de sajna ez keveske:/2016. szept. 1. 14:26
2/11 2-es vagyok válasza:
Ha lány vagy, 10-ből kb 5 ismeretlen pasi meg fogja engedni, hogy ölelgesd.. Tégy próbát
Ha fiú vagy, akkor is próbalkozhatsz de azért a lányok elutasítóbbak :S
3/11 A kérdező kommentje:
Lany vagyok
2016. szept. 1. 14:42
4/11 anonim válasza:
2es nem elutasítóak ha jól nézel ki :) ez a helyzet a fiúkkal is :D
5/11 A kérdező kommentje:
Ha hozzam odajonne valaki mar omlenek a karjaiba mint egy ribizli :D
2016. szept. 1. 14:44
6/11 anonim válasza:
én is olelés hiányban szenvedek ezért olelgetem annyit a kutyám :D 19/f
7/11 2-es vagyok válasza:
Engem még sose öltek meg az utcán.. Szóval.. Csúnya vagyok? :o :(
8/11 A kérdező kommentje:
Ez biztos csak az en hulye szokasom:)
2016. szept. 1. 14:58
10/11 anonim válasza:
Utcán? xd engem meg senki sem soha :/ még puszi se akkor mit gondolsz erről Xd 18/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!