Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm össze jött az exemmel, ti mit szolnatok hozzá?
Figyelt kérdés
A (volt) legjobb baratnom tudta hogy a majdnem 2 eves parkapcsolatomat meg nem zartam le. En szakitottam de azert mert a vegen oruletesen feltekeny volt es allandoan veszekedtunk azt vagta a fejemhez hogy en nem teszek erte semmit biztos van valakim pedig ez nem igy volt. Egyszer elegem lett es szakitottam vele nem volt kedvem hallgatni azt, hogy hazugsagokat vag a fejemhez minden nap es nem hiszunk egymasnak szoval szakitottam. Nagyon szerettem es meg nem igazan hevertem ki, mikor a legjobb baratnom kikezdett vele . Az allitolagos baratnom tudta hogy meg mindig erzek a fiu irant valamit...ot ez nem zavarta...siman ossze jott vele egy honap mulva. Ráadasul alakult egy tarsosag amiben ok ketten es meg sokan voltak akik ugyebar az en ellensegeim a baratnom nagyon joba lett veluk es most is ez a helyzet. Egyik nap ram irt hogx ugye nem haragszom rá meg ettol meg lehetunk baratok...ráadasul ez a lany az osztalytarsam jol hatba tamadt az ellensegeimmel es az exemet is elcsabitotta...ti mit tennétek hogyan viszonyulnatok ehhez a lanyhoz? Hogyan viselkednétek vele ? Nem akarok vele veszekedni en arra gondoltam hogy egyszeruen nem foglalkozom veluk nem szolok hozza.2016. aug. 29. 23:30
11/13 anonim válasza:
Nagy r..banc az a lany, mit ne mondjak.
Ne foglalkozz vele, nem igazi barat, azt se erdemli meg h tudomast vegyel rola
Viszont en kotve hiszem h az exed bosszubol jott ossze vele, hiszen ketton all a vasar
12/13 anonim válasza:
Tedd végre túl magad a srácon és ne foglalkozz velük!
13/13 anonim válasza:
csajkódexben ez a legnagyobb szabály amit nem szabad megszegni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!