Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm össze jött az exemmel, ti mit szolnatok hozzá?
Figyelt kérdés
A (volt) legjobb baratnom tudta hogy a majdnem 2 eves parkapcsolatomat meg nem zartam le. En szakitottam de azert mert a vegen oruletesen feltekeny volt es allandoan veszekedtunk azt vagta a fejemhez hogy en nem teszek erte semmit biztos van valakim pedig ez nem igy volt. Egyszer elegem lett es szakitottam vele nem volt kedvem hallgatni azt, hogy hazugsagokat vag a fejemhez minden nap es nem hiszunk egymasnak szoval szakitottam. Nagyon szerettem es meg nem igazan hevertem ki, mikor a legjobb baratnom kikezdett vele . Az allitolagos baratnom tudta hogy meg mindig erzek a fiu irant valamit...ot ez nem zavarta...siman ossze jott vele egy honap mulva. Ráadasul alakult egy tarsosag amiben ok ketten es meg sokan voltak akik ugyebar az en ellensegeim a baratnom nagyon joba lett veluk es most is ez a helyzet. Egyik nap ram irt hogx ugye nem haragszom rá meg ettol meg lehetunk baratok...ráadasul ez a lany az osztalytarsam jol hatba tamadt az ellensegeimmel es az exemet is elcsabitotta...ti mit tennétek hogyan viszonyulnatok ehhez a lanyhoz? Hogyan viselkednétek vele ? Nem akarok vele veszekedni en arra gondoltam hogy egyszeruen nem foglalkozom veluk nem szolok hozza.2016. aug. 29. 23:30
2/13 anonim válasza:
Elmondanám neki hogy ő soha többet nem lesz a bnőm és hagyjon békén. És utána levegőnek nézném nem szolnék hozzá. Ha hozzám szolna csak kikerülném vagy valami. De amugy ne foglalkozz vele nem érdemli meg...
16/l
3/13 anonim válasza:
Egyreszt en nem tartanam vele tovabb a kapcsolatot, masreszt ha te szakitottal a sraccal akkor megerdemled, apapvetoen nem o tamadt hatba, persze mondom attol meg en se tartanam tobbet a baratomnak a csajt
4/13 anonim válasza:
2. nem kell neki semmit mondani. El kell kerülni. A kérdező nem akar zűrt, amit meg lehet érteni. Én egyszerűen csak letojnám.
7/13 anonim válasza:
Hát az ilyen ember igaziból nem a barátnőd.Ezek után jobb neked nélküle.Nem lehet bízni benne...
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki ertelmes valasz adott!! Igen, le kell oket tojnom es ezzel a lannyal a leheto osszes kapcsolatot megszakitom nem bizhatok mar benne.
2016. aug. 30. 00:03
9/13 anonim válasza:
Hagyd, próbálj ne foglalkozni vele mert az ilyen nem barátnő.
10/13 anonim válasza:
Látom eléggé egyhangú válaszokat kaptál, viszont én arra is gondolnék, hogy a srác csak amiatt jött össze vele, mert tudja hogy a barátnőd volt. Mindenesetre tényleg ne állj többé szóba vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!