Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szetintetek rá fog jönni?
Van egy fiú a suliban, aki nagyon-nagyon tetszik. Egyszer mikor kint sétáltam a barátnőkkel, akkor folyton rámnézett, még utánam is fordult persze én is utána és így pont összenéztünk xdd.
Volt, hogy amikor a termünkbe voltak a helyemre ült (nem tudta hogy ott ülök) és én odamentem elhozni a cuccom ilyen full vörösen... jó persze ez még nem lenne feltűnő, ha az én drága barátnőim, nem kezdenének el röhögni és a nevemet kiabálni mikor meglátják xddd ez mind még szünet előtt történt, így lehet már nem is emlékszik, de ez gondolom nem fog változni szeptembertől újrakezdődik. Ő 2 évvel idősebb... :)
Bocsi ha túl hosszú lett! (Most leszek 9.-es)
14/L
Hát nem tudom... lehet majd megpróbálom, úgyis van rá egy évem a következő nyárig :D
Köszönöm a választ, jöhetnek még!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!