Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szetintetek rá fog jönni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szetintetek rá fog jönni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú a suliban, aki nagyon-nagyon tetszik. Egyszer mikor kint sétáltam a barátnőkkel, akkor folyton rámnézett, még utánam is fordult persze én is utána és így pont összenéztünk xdd.

Volt, hogy amikor a termünkbe voltak a helyemre ült (nem tudta hogy ott ülök) és én odamentem elhozni a cuccom ilyen full vörösen... jó persze ez még nem lenne feltűnő, ha az én drága barátnőim, nem kezdenének el röhögni és a nevemet kiabálni mikor meglátják xddd ez mind még szünet előtt történt, így lehet már nem is emlékszik, de ez gondolom nem fog változni szeptembertől újrakezdődik. Ő 2 évvel idősebb... :)

Bocsi ha túl hosszú lett! (Most leszek 9.-es)

14/L

2016. aug. 28. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
A leírtak alapján tipikus tinilány rajongás, ha tényleg bejön ne a csodát várd, hanem menj oda hozzá.
2016. aug. 28. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen de ő az a tipikus menő gyerek, (nem páwa) nem hinném hogy leállna pont velem dumálni. :(
2016. aug. 28. 19:37
 3/6 anonim válasza:
81%
Probalj meg vele egyszer beszelni ismerd meg rendesen ha szemelyesen kellemetlen vagy felsz akkor meg interneten keresd meg aztan utana minden ugy lesz ahogy annak lennie kell
2016. aug. 28. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom... lehet majd megpróbálom, úgyis van rá egy évem a következő nyárig :D

Köszönöm a választ, jöhetnek még!:)

2016. aug. 28. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
miért ne állna le veled, ő is csak ember..nem felsőbbrendű nálad. ha meg annak hiszi magát, legalább megtudod, és nem kell többet ezen görcsölnöd. menj és beszélj vele. 22f
2016. aug. 28. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van... beszélni kellene vele... remélem elszánom magam! Köszönöm a válaszokat! :*
2016. aug. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!