Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet zavaró a magasságom?
Jó, ez most lehet bután hangzik szóval bocsi :D Csak még 3 éve megismertem egy lányt neten keresztül. Vagyis olvasta a blogomat, én is az övét, aztán elkezdtünk fb-n és nagyon megkedveltük egymást. Eddig csak barátok voltunk, valamint még nem találkoztunk élőben, mivel a lány külföldön élt a családjával, de nem olyan rég visszaköltöztek.
A lényeg, hogy mivel tudnánk találkozni meg minden, így lehet belekezdenénk egy komoly kapcsolatba. A helyzet az, hogy bőven 180 cm feleft vagyok (jó, 186 pontosan) és a lány is mondta, hogy mennyire magasnak látszódom :D Csak hogy mondjam..bár nem mondta, hogy ez neki baj, de lehet hogy zavarni fogja vagy valami. Tudom, hogy a magasság egy huszadrendű dolog csak tudom hogy vannak emberek, akik számára ez zavaró lehet és lehet neki is az..
17/f
Nekem is van néhány blogoláson keresztül megismert közeli barátom. Van egy srác, akivel el tudnék képzelni akár egy komoly kapcsolatot is,(úgyszint 3 éve ismerem :D) róla tudom, hogy alacsonyabb nálam pár centivel, ezt meg is jegyeztem neki, de egyáltalán nem zavarna a dolog találkozáskor.
A lányt természetesen nem ismerem, így nem tudom, hasonlóan gondolkodik e, de nem hiszem, hogy a magasság hátrány lenne, nameg általánosítva szerintem a legtöbb lánynak a magas fiúk jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!