Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány részéről ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány részéről ez mennyire oké egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Minden esetben én léptem és lépek is először, ha kell többször is.

Sajnos- vagy nem sajnos, ilyen a személyiségem, ha érdekel valaki, utálok várni a csodára, úgy gondolom egyszer élek.

Természetesen, ha látom, hogy békén kell hagynom, továbblépek, de úgy általában ez mennyire zavaró? :)

2016. júl. 29. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem zavaró.Max abban az esetben ha a lány is szeretne lépni csak esetleg nem tudja hogyan, és te megelőzöd, de ezt meg te nem tudhatod, hogy most ő akar-e lépni.Szóval szerintem nem zavaró :)
2016. júl. 29. 17:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, félreértettük egymást? :)
2016. júl. 29. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút oké.
2016. júl. 29. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok

igen :"D ne haragudj, rossz napom volt :/

akkor sztornó...lehet, hogy nem minden fiúnak jön ez be, hogy nem ő "irányít" egyet s mást. Fiúktól függ a szituáció.Ha úgy látod, hogy nem lenne gond ha te lépnél, ha látnád hogy ő erre vár akkor semmi hátránya, viszont ha nem ilyen a srác akkor várj, hogy valamiben először ő lépjen.De legtöbb esetben jó dolog ha te lépsz először, a normális srácok szeretnék ha a lány is lépne, hogy ha ő szeretne akkor nehogy mehbántson vele.

Ne haragudj a kellemetlenségért. :/

2016. júl. 29. 17:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj, várom a többi véleményt is!
2016. júl. 29. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyomulosnak tunhetsz, megijedhetnek paran, meg amugy is, a fiuk dolga lenne lepni az elso par alkalommal. Aztan ha erezzuk h akar valamit akkor neha mi is kekeckedhetunk egy keveset, de hagyjuk hogy tomblomjon a vadaszoszton :)
2016. júl. 29. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Visszataszító,ha egy lány így viselkedik. Nyálcsorgatás, hiányzik a tartás.

Ha ilyen a személyiséged, inkább változtass.

Bár az én véleményem miatt nem fogsz megváltozni, már csak azért sem, mert negatív.

2016. júl. 29. 22:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Én csak közlöm, hogy tetszik, innentől ő dönt és bármelyik döntést képes vagyok elfogadni.

Én nem nevezném nyálcsorgatásnak vagy tartástalan viselkedésnek, de ez is egy vélemény.

2016. júl. 29. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: TE nem neveznéd annak, de attól még lehet az....:)

Tudod, az sokkal szimpatikusabb és célszerűbb, ha nem elmondod hogy "tetszel",hanem kimutatod.

Ezáltal nem is nyomulsz és még teszel is valamit.

Mert ha elmondod, az csak szó. Ha kimutatod, az már tett és a tettek számítanak.

Ne könnyítsd meg ennyire a fiúk dolgát, mert így csak könnyen kapható leszel. Mivel már tudják, tetszenek neked, ezért már nincs meg a varázs. Nincs miért "küzdeni". ,hiszem már tudják.

2016. júl. 30. 00:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, értem :)
2016. júl. 30. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!