Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm szerint mindegyik fiunak el lehet csábitani akkor is ha van barátnöje. Fiuk ez igaz?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 22:20
1/10 anonim válasza:
Engem elcsábíthatsz, ha akarod. :D
Amúgy nem mindegyiket, aki tényleg szereti a barátnőjét, azt nem.
2/10 anonim válasza:
4 éve vagyok együtt barátnőmmel.
Ez alatt 3 lány akart összekönni velem, 4-en csábítottak szexre, 2-szer szólítottak le Debrecenben örömlányok, és nem is tartom számon, hogy hányszor próbáltak szórakozóhelyen flörtölni velem.
Ezek közül egyszer sem csábítottak el, pedig fizikailag nézve volt olyan lány, aki jobb adottságokkal rendelkezett barátnőmnél.
Nagy igazság: akit lehet, azt viszik, akit nem, azt pedig ha felfordulsz sem tudod elcsábítani.
3/10 anonim válasza:
A gyengéket el lehet, a többit nem.
5/10 anonim válasza:
Aki igazán szereti a barátnőjét azt senki nem tudja elcsábítani.
6/10 anonim válasza:
Az én csajom egy istennő! Viszont egy-egy pillantást néha vetek a mélyen kivágott felsőkre, gyönyörű idomokra. És minden fajtársam néha ránéz egy jó csajra. Ne tagadjátok! Nincs olyan férfi, aki csak egy pillanat erejéig nem néz meg egy bombázót!
7/10 anonim válasza:
Több pillanat erejéig is :D Ettől még nem csaljuk meg csak úgy a párunk.
8/10 anonim válasza:
Nagyjából igen persze ahoz kell egy csáberő is !
9/10 zsombor1969 válasza:
Én meg nem nézegetem. Hűség mellett vakságot is fogadtam magamnak.
10/10 anonim válasza:
Hát egyet értek az előttem szólókkal. Soha nem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem. Viszont ezt tini párkapcsolatokhoz írtad. Szóval, ha engem annó 16 évesen, leszólít Margot Robbie, szó nélkül megcsaltam volna az akkori barátnőmet. Annyi idősen ritka az örökké tartó szerelem, szóval nem hagytam volna ki azt az élményt. Most 24 évesen azt mondom nem csalnám meg. 2 éve együtt vagyunk, szeretnék vele hosszabb távra is tervezni. Nekem ez többet ér bármilyen jó csajnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!