Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akibe beleszerettem. De nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ő 18/f és anyám kollégája...nagyon sokat beszélgetünk, de neki barátnője van...am én 14/l vagyok es ugratni szoktuk egymást pl hogy ő majd megvár engem meg ilyesmi...nsgyon kedves, helyes és édes...szerintetek mit kéne tennem előre is köszi...?2016. aug. 25. 15:04
1/5 anonim válasza:
Ha kapcsolatban van semmit. Te örülnél ha együtt lennél vele is lelépne más miatt? Várj...
2/5 A kérdező kommentje:
Oké igazad van...de meddig várjak? A szakításukig?
Köszönöm a választ
2016. aug. 26. 01:35
3/5 anonim válasza:
Felesleges másnak a szakítására várni. Elfelejtesz élni, kis csillag. Bár 14 évesen én még nagyon nem a fiúkkal foglalkoztam, de úgy tűnik a mai 13-14 évesek korábban érnek. Nem az én dolgom.
Kapcsolatban van, és a 14-18 év elég problémás, szerintem amúgy sem jönne veled össze. Ő már komolyabb dolgokat is akar, amit Neked még nem kéne. Az, hogy szoktátok ugratni egymást egy baráti kedvesség, de akár az is lehet hogy totál gyerekként néz Rád. Ki tudja.
18/L
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor totál verjem ki a fejemből?
2016. aug. 31. 20:37
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok: Szerintem egyértelműen ki kell verned a fejedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!