Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazavittem a barátnőmet, mikor a szüleim nem voltak otthon. Lefeküdtünk. Apa előbb jött haza, és meglátott. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A csajom felkapta a ruháit, és elment. Én otthon maradtam. Apa csak nézett. Később anyu is megjött. Eddig nem beszéltünk róla. Rosszul érzem magam, de nem tudtam ellen állni. Először csak egy filmet akartunk megnézni. Elkezdte gombolni az ingem, majd levette a felsőjét. A formás mellei lázba hoztak. Rosszat tettem, vagy majd megbékélnek a szüleim?2016. aug. 23. 22:01
21/31 anonim válasza:
Nah es tudtad h kell csinalni ? XDDDD
22/31 A kérdező kommentje:
És legközelebb, hogyha áthívnám ,,megnézni egy filmet" akkor szóljak, és nem zavarnak addig.
2016. aug. 23. 22:45
23/31 anonim válasza:
19# szerinted helyénvaló az ha egy 15 éves lány 2 hónap után de nem is csak az a 2 hónap de 15 évesen mar nem szűz mert akkor nem értünk egyet ( egy 15 éves lány írta )
24/31 anonim válasza:
Úgyse maradtok sokáig együtt nyugiii ne gondolkozz ezen olyan sokat
28/31 anonim válasza:
Semmi rosszat nem tettél. Amíg a lány is szeretné és elmúlt 14, azzal feküdsz le, akivel jól esik. Óvszert mindig használj. Ha a lány azt mondja, hogy nem kell, akkor kettőt is.:)
29/31 anonim válasza:
Szerintem még elég fiatalok vagytok. Hát nem tudom. De ahogy látom írtad hogy a szüleiddel megbeszélted szóval szerintem nincsen probléma...
30/31 anonim válasza:
Ha apád van olyan ember, akkor megérti hogy mit jelent a szerelem :) Anyukáddal is lehet csinálta volna már korábban, csak akkor nem az az idők voltak mint most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!