Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazavittem a barátnőmet, mikor a szüleim nem voltak otthon. Lefeküdtünk. Apa előbb jött haza, és meglátott. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A csajom felkapta a ruháit, és elment. Én otthon maradtam. Apa csak nézett. Később anyu is megjött. Eddig nem beszéltünk róla. Rosszul érzem magam, de nem tudtam ellen állni. Először csak egy filmet akartunk megnézni. Elkezdte gombolni az ingem, majd levette a felsőjét. A formás mellei lázba hoztak. Rosszat tettem, vagy majd megbékélnek a szüleim?2016. aug. 23. 22:01
11/31 A kérdező kommentje:
2 hónapja
2016. aug. 23. 22:23
12/31 anonim válasza:
Az szeeeep ... 2honap utan , gondolom mar nm szuz volt h gombolgatott :D
13/31 anonim válasza:
Jézus es ilyen gyorsan mar zajlanak a dolgok hat kiszaggatnam a lány összes hajat főleg hogy 15 éves mert egy fiú más szerintem semmit nem szólnak a te szüleid max h vigyázzatok es védekezzetek
16/31 anonim válasza:
Hat igen ... #14 (#12es voltam ) ✌🏻️
17/31 A kérdező kommentje:
Most már nem.
2016. aug. 23. 22:36
18/31 anonim válasza:
Jaaa értem 😂😂 hat ez kész na es mi lett mit mondtak a szüleid ?
19/31 anonim válasza:
"hat kiszaggatnam a lány összes hajat"
Nekem nem úgy tűnik, hogy kényszerítette volna a fiút bármire, persze te biztos bemagyaráznád, hogy gonoszul elcsábította szegény ártatlan fiadat az az alja nőszemély...
Egyébként amíg védekeznek a fiatalok, addig semmi gond.
20/31 A kérdező kommentje:
Mindketten akartuk. Leültünk beszélgetni. Azt mondták, hogy biztos tombolnak a hormonok, és nem haragszanak. Adtak egy doboz óvszert, és mondták, hogy használjam
2016. aug. 23. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!