Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti féltek/tetek az első csókotoktól?
Figyelt kérdés
Én eléggé, és nemrégen azt álmodtam, hogy az a fiú, aki tetszik, megcsókol, de én elbénázom, és körülöttem mindenki kinevet rajta kívül... Kort írjatok, +részletesen az első csókotok történetét :)2016. aug. 23. 00:07
11/22 A kérdező kommentje:
1-8 válaszolókra értve :D
2016. aug. 23. 00:29
12/22 anonim válasza:
Igen,feltem.
14 voltam,az elso baratommal tortent a hazunk elott. Nagyon ideges voltam,mondtam,hogy inkabb szakitsunk igy 2 ora utan,mert en biztos nagyon benan fogok csokolozni,nem akarok beegni:D Aztan csak megtortent. Aranyos volt,segitett,tanitgatott.
17L
13/22 anonim válasza:
#10. Bocsi, az én k*urva anyámat!
14/22 A kérdező kommentje:
13-as, nem tudom melyik válaszadó vagy, de ha az időleírogatósok valamelyike, miért háborodsz fel? :DDD
2016. aug. 23. 00:43
15/22 anonim válasza:
Sokkal ijesztőbb dolgok vannak, mint az első csók. De amúgy igen, kicsit félek tőle, de biztos nem lesz vészes.
18/22 anonim válasza:
Mégis miért kell félni úgy tőle? :D Semmi nehéz és izgulni való nincs benne,akkoresz szar ha attól fsz hogy az lesz
19/22 anonim válasza:
Nem féltem, nem igen tervezgettem mielőtt megtörtént, csak úgy jött és ennyi volt:D Részletes történet..kettesben voltunk akkor még nem barátommal és poénból meg heccelődésből puszilgattuk egymást (arcon) és nekem véletlenül úgy sikerült hogy a szája szélét érte, erre ő meg telibe megcsókolt. Amúgy baromi nyálas volt és elég béna is a későbbiekhez nézve:D Amúgy 2 éve volt kb. 19l
20/22 anonim válasza:
Én mem féltem tőle. A sztori:mibel messzebb lekott lejött hozzánk fesztiválra. Éppen mentem volna ki a szobámból ő vissza húzott a csuklómnál fogva és meg csókolt (igazából csak szájra puszi volt) az első rendes csók (mármint az az igazi nyelves) nekem kicsit fura volt picit undi ahogy a nyelve a számba volt de egy idő után élveztem. 14L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!