Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszem neki és ő is nekem de elszurtam?
Figyelt kérdés
Az történt,hogy augusztus 20.ára elhívott hogy menjek én is velük kicsit kimozdulni (van egy közös baráti körünk is)ebből a baráti körböl velem és vele együtt voltunk 4en azon kívül meg 4ember akiket kb látásből ismerek a légyeg hogy ők 17-18évesek én meg 15és én ugye nem ittam meg semmi de a többiek igen en utan nem sokkal hazamentem és ahogy mondta egyik haverom hogy zavarta az,hogy én igy láttam őt mert hogy én ugye nem vagyok az ivas meg az ilyen dolgok híve és azert kicdit iluminált állapotba bevallotta haverunknak hogy tetszem neki de mivel mostanában sok a baja és masnap találozrunk pára a közös társaságból és én nem szoltam hozza meg ilyenek (nem is kérdezett neg semmi)de mikor hazakosért a közös haverunk mondta el hogy mi is a helyzet ma irt a csoportba hogy ő most kilépne mert vannak gondjai és köszön mindenkinek mindent én ráírtam privátba hogy tudom es mo dja tudja és hogy higgyem el hogy ő se igy akarta velem tudatni de hogy nyugi ugysem fogunk egy jó ideig találakozni en meg írtam neki hogy miért löksz el mindenkit amikor szükséged lenne rájuk de ő erre irja hogy nem lök el senkit csak idore van szüksége és hogy nem bír most tarsaságban lenni(aznap amikor ezt beszéltük láttan 2barátjával)és ezért írtam neki hogy szerintem hazudik de mindegy tegyen ahogy jónak látja erre kerdi hogy miérf hazuda én azt momdtam mindegy és mo dja hogy nem mindegy én meg azt akartam írni hogy nem számít felejtsd el csak elírtam és az lett belőle hogy felejts el erre ő kérdi hogy felejtselek el??hat jó(mosolygos fejjel)én meg erre azt írtam hogy remélem őrülsz eggyel kevesebb gond erre ő azt irta hogy nem örülök de ha ez van(megint mosolygos fejjel) és ennyi szeretem de nem tudom mit csináljak remélem valaki elolvassa ezt a regényt és tanacsot is ad nekem mert rám férne (én lány vagyok ha nem jött volna le az írásból) előre is köszőnöm minenkinek ha válaszol2016. aug. 22. 23:00
1/3 anonim válasza:
Hú te gyerek ezt jól elkureltad...ha nem tiltott még le tisztázd vele a dolgokat...úgy is meg fog érteni, ha télleg bejössz neki...:)
2/3 anonim válasza:
Miert nem javitottad rogton ki mikor leortad? Igy mar rosszabb lesz helyre hozni. Amugy eleg nehezkesen ertettem a sztori elejet szoval hany eves a csavo?
Amugy valaszolva: a legjobb ha most azonnal irsz neki hogy "neharagudj nem ugy ertettem csak felreirtam az egeszet attol meg gondolhatsz rolam amit akkor de ezt tisztazni szerettem volna" vagy vmi
3/3 anonim válasza:
a helyedben mindent tisztáznék vele minél hamarabb :)
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!