Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az, hogy beleszeres...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy beleszeress valakibe aki külsőre egyáltalán nem jön be, és ez a szerelem miatt sem változik?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

Nem lehetséges, fizikai képtelenség.

Nem vonzódsz hozzá akkor nem lehet semmi komolyabb.

2016. aug. 22. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel nem a kinezetébe hanem amilyen, abba szeretsz bele, és ezzel semmi probléma sőt talán mamár ez lenne a normális...persze azért van mindenkinél egy olyan ösztön, hogy aki nem tetszik azzal nem tudja elkepzelni a kapcsolatot
2016. aug. 22. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan viszont van, hogy megszèpít vki a belső tulajdonságai, illetve elvakulsz a szerelemtől
2016. aug. 22. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan van hogy valaki elsőre nem igazán tetszik, de aztán megismered és idővel beleszeretsz. De ha egyáltalán nem jön be, akkor nagyon kevés rá az esély, ez inkább olyan embereknél szokott lenni akik nem csúnyák azért, csak elsőre szimplán nem fogják meg a fantáziád.
2016. aug. 22. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt ilyen kapcsolatom...beleszerettem egy fiúba aki egyáltalán nem tűnt az esetemnek. Aztán idővel egyre helyesebbnek is találtam ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz érzelmileg, de igazi szerelem nem igazán alakult ki, mert szerintem ahhoz érzelmi és fizikai közelség kötődés vonzalom kell. Ettől függetlenül mai napig azt mondanám őt szerettem a legjobban annak ellenére h nem voltam a szószerint vett értelembe szerelmes
2016. aug. 22. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Nem is egyszer előfordult már velem.
2016. aug. 22. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) pontosan ebben a helyzetben vagyok (a fiú nem tud róla) viszont mostanában egyre vonzóbnak gondolom. A bensője meg ah :3 :D
2016. aug. 23. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!