Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulyit, vagy erez vmit?
Figyelt kérdés
Egy helyen voltunk taborba,es hat nagyon ram volt allva.Azt akarta h elalvas eloft simogassam,maszirozzam meg a hatat.Volt egy tok szep lany de lepatintotta.:/
Sokszor latogatott a taborba.Mondtak h nezegette a profilkepem,es a haverjai kerdezgettek h bejon-e ( azt mondtam h nem)
Es utana lecsicskazott.Megkerdeztek tole h bejovok-e neki es azt mondta h jol nezek ki csak hallott rolam vmit.
Es az egyik baratja aki errol az egeszrol nem tud,azt mondta h utal engem a srac..
Sztetek mi a helyzet?
16/l
#tini #mit erezhet?
2016. aug. 22. 21:51
1/5 anonim válasza:
próbáltál már vele komolyabban beszélni?
2/5 A kérdező kommentje:
Amiota vege a tabornak,nem talalkoztunk es beszeltunk;::
2016. aug. 22. 22:00
3/5 anonim válasza:
Próbálj meg vele komolyan beszélni.
4/5 anonim válasza:
szerintem ez a gyerek megjátssza magát a haverok előtt, biztos tetszel neki, de nem hinném hogy ez azt jelenti hogy érez is valami érzelem félét. Lecsicskázott? nincs több kérdésem. mondjuk lehet hogy az jön be ha megaláznak...sajnos nem ismerlek. szerintem inkább ne is foglalkozz vele főleg ha ilyen tábori "szerelem" volt csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!