Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek bejön egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viviana1407 kérdése:

Fiúk! Nektek bejön egy ilyen lány? 14/L (a válaszokhoz írjatok kort és nemet is köszönöm)

Figyelt kérdés

Külső: 162-cm, hosszú szőkés barna haj, zöldes barna szem, átlagos alkat.

Tulajdonságok: kedves, jó fej, értem a vicceket, nem sértődök meg semmin, szeretek viccelődni (de néha balul sülnek el :), sokat mosolygok, megértő és segítőkész vagyok. Mindig kiállok a barátaimért.

Nagyon szeretek sportolni és sokat is sportolok. Imádom a focit :)

Rossz tulajdonságaim: Néha beleszólok más dolgába, mindig vissza feleselek, ha vitába kerülök mindig addig vitázok ameddig nekem lesz igazam.

Öltözködés: hosszú/rövid farmernadrág, trikó/póló/ing, sport cipő és egy kis smink.

2016. aug. 22. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát ha ez tényleg te vagy akkor hozzám jössz feleségül?
2016. aug. 22. 15:21
 2/13 A kérdező kommentje:
igen, tényleg én vagyok :)
2016. aug. 22. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
első vagyok, lemaradt, hogy 22/F, ahogy kérted. de nem is értem miért tetted fel ezt a kérdést, ha ilyen vagy, ráadásul tudod is magadról..szerinted ennek ki tudna ellenállni? :D
2016. aug. 22. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön 15/f
2016. aug. 22. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Bejön, de kép nélkül nem igazán lehet ezt pontosan megmondani.

15/F

2016. aug. 22. 15:40
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Hát valami elképesztően unalmasan hangzik. Semmi különleges nincs benned, amiért érdemes lenne akár köszönni neked. Talán a mosoly, de komolyan, semmi más. Mellesleg ahogy látom a fogalmazás/gondolkodás nem a kenyered, figyelj csak : Fiúk! Nektek bejön egy ilyen lány? 14/L (a válaszokhoz írjatok kort és nemet is köszönöm). Keresd a hibát. 16/nem
2016. aug. 22. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Vivianal1407. Lehet nem is vagy olyan unalmas, mint azt 5 perccel ezelőtt gondoltam. Tudod, elképesztően ritka az Anál vezetéknév magyarországon.
2016. aug. 22. 15:50
 8/13 A kérdező kommentje:
ugye tudod, hogy nem az a nevem? fárasztó vagy :) és sokkal unalmasabb mint én. szóval lelehet kopni!
2016. aug. 22. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Be. Írj
2016. aug. 22. 16:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen bejön mondjuk kép nélkül nem tudom megmondani ha gondolod írhatsz

14/F

2016. aug. 22. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!