Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon bejön. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Reggelente, mikor megyek a suliba (vonattal), akkor szoktam találkozni vele. Nagyon tetszik, de hogyan szólítsam meg? Mindig mosolyog rám.

2016. aug. 18. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ülj mellé a vonaton és előszőr köszönj neki hogy -Szia -aztán mond el neki hogy minden nap látjátok egymást reggel gondoltad hogy jó lenne egy kicsit megismerkedni aztán Ő hova megy? hogy van? mit szokott csinálni? holnap foglal-e neked helyet ha ma nem tette? és ha már eléggé megismeritek egymást akkor jöhetnek a személyesebb kérdések amik már jobban érintenek téged Mit csinál délutánonként? Akar-e találkozni veled egyszer? Van-e pasija? Megcsókolhatod-e :D? meg ilyenekhez hasonlók

(mit gondolsz?)

F/17

2016. aug. 18. 01:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom. Amúgy 15 éves vagyok.
2016. aug. 18. 01:24
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem vedd rá hogy máshol szálljon le a vonatról mint ahol le kéne szálnia hidd el ez tuti beválik ha sikerül elérned hogy megcsinálja. Utána meg oszd meg vele a fantáziáidat hogy mit csinálnál vele(a legperverzebb dolgokat)

17/l

2016. aug. 18. 04:59
 4/5 anonim válasza:
Legegyszerubben, ulj oda mellé. Koszonj neki, mutatkozt be neki. Kerdezd meg miujsag. Ha, tenyleg nez teged meg mosolyog rad akkor mire varsz? El fog olvadni hidd el.
2016. aug. 18. 11:51
 5/5 Subler4everybody ***** válasza:
100%

Te kukkolsz engem??!

Üdv: a lány a vonaton

2016. aug. 18. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!