Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lányhoz 16 éves fiú?
Figyelt kérdés
Barátnőm miatt kérdezem,mert beszélget egy ideje egy általa tényleg ismert fiúval,akibe régen szerelmes volt,de most már nem annyira.A fiú érdeklődik iránta,de szerinte is fiatal hozzá a barátnőm,meddig nem nagy a korkülönbség?Belefér az a 2 év?És a 4 sok lenne?(másik téma) Csak mert aggódom a barátnőm miatt.2016. aug. 22. 14:56
2/4 anonim válasza:
Belefér, de ezt egyértelműen nem lehet kijelenteni, mert minden ember más és más. van akinek 14 évesen semilyen fiú nem való, valaki meg érettebb gondolkodású mint egy 18 éves..ha nagyjából összeillenek, akkor a korkülönbség semmit nem jelent
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz :) nekem is 14ívesen volt az slső barátom aki 16 éves volt nagyon szeretjük egymást még így 2 év után is eggyütt vagyunk :)
De amúgy ez tényleg azon múlik, hogy mennyire vagy érett.
De azért hajrá én szorítok!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!