Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene valakinek egy ilyen lány? 15/L (infó lent)
Világosbarna hullámos hajam van és szürke szemem ami néha kék néha zöld. Az orrom egy kicsit hosszú, telt az ajkam. 158 cm vagyok 52 kg.
Intelligens vagyok, de egyben kicsit gyerekes is. Ezt úgy értem, hogy nagyon pörgős, hiperaktív vagyok és nevetségesen naiv és hiszékeny. Őszintének, ragaszkodónak, hűségesnek vallom magam aki szeretne valakit aki úgymond 'védelmezi'. Egyáltalán nem vagyok hisztis, sokszor inkább fiús lány vagyok. Sminket nem hordok, feleslegesnek tartom. A barátaim Cukinak neveznek ami néha nagyon zavaró mert a magasságommal nagyon nem vagyok megelégedve, és nem tudom , hogy ez zavarja e őket.
(A kérdést nem ismerkedés céljából írtam ki, csak kíváncsi vagyok, így légyszi ne privát üzenetben írjatok)
Ez a kérdés mi ez??? AMúgy azóta nem lettél már 16?? :D
még mindig nincs senkid vagy mi? AMúgy meg ennyiből a halál se mondja meg neked ezzel úgy vagyok, hogy csak adatok, amiket az agyam feldolgoz és alkot rólad egy képet, de én nem vagyok olyan elvakult, hogy egyből rávágjam, hogy IGHEN, mert elméletben szinte minden más mint gyakorlatban!!
ha ismernélek tudnék mondani valamit, de így nem.
17f
Semmi baj nincs veled! :) Még szép, hogy szerelmes tudnék lenni egy ilyen lányba.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!