Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene valakinek egy ilyen lány? 15/L (infó lent)
Világosbarna hullámos hajam van és szürke szemem ami néha kék néha zöld. Az orrom egy kicsit hosszú, telt az ajkam. 158 cm vagyok 52 kg.
Intelligens vagyok, de egyben kicsit gyerekes is. Ezt úgy értem, hogy nagyon pörgős, hiperaktív vagyok és nevetségesen naiv és hiszékeny. Őszintének, ragaszkodónak, hűségesnek vallom magam aki szeretne valakit aki úgymond 'védelmezi'. Egyáltalán nem vagyok hisztis, sokszor inkább fiús lány vagyok. Sminket nem hordok, feleslegesnek tartom. A barátaim Cukinak neveznek ami néha nagyon zavaró mert a magasságommal nagyon nem vagyok megelégedve, és nem tudom , hogy ez zavarja e őket.
(A kérdést nem ismerkedés céljából írtam ki, csak kíváncsi vagyok, így légyszi ne privát üzenetben írjatok)
Nekem is bejössz :)
Ha van kedved, írhatsz :)
16/f
Kedves 5#!
Köszönöm a válaszod, de van amivel nem értek egyet. Igenis van tartásom, jó pár ismerősömmel ellenben. A kérdést mint írtam nem azért tettem fel, hogy kapcsolatot találjak, csupán más véleményére voltam kíváncsi magamról. Igen a tiédre is, még ha nem is értek egyet egy részével. Sok velem egyidős lánynak volt már vagy tucat barátja, minden szombaton buliznak, berúgnak, osztálykiránduláson fehérneműben mutogatják magukat.. szerintem nekik nincs női tartásuk. Nekem eddig egy komoly kapcsolatom volt aminek nemrég lett vége, de boldogan gondolok rá vissza és várom, hogy majd megint rám találjon a szerelme. De nyugi, nem egy internetes oldalon fogom keresni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!