Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hozzátok fordulok?
16 éves/F vagyok, és most jöttem 1 éve az új suliba!
Nem vagyok nagy szóbajnok, szóval nem sokat beszélek az osztálytársakkal, kivéve egy párral, akik az elején már barátkoztak velem :) De ezek fiúk! A lányok is néha-néha kérdeznek, de ennyi. Őszintén megmondom, még egy barátnőm volt, de az sem tartott sokáig! Szeretnék barátkozni a lányokkal is, de nem merek, mert félek az elutasítástól, és ami utána lenne.
2#: Én szeretnék, de mondom, nem vagyok az a nagy beszélős, és az elutasítástól félek! Ez olyan, mint másoknak valami fóbia!
1#: Köszi, ezt megpróbálom csak legyen olyan téma :)
Figyelj, lány vagyok, és engem is utasítottak el, pedig nek szerelmet vallottam, semmiféle vallomást nem tettem.
Csak amikor szóba került a dolog a srác akiről azt hittem jól meg vagyunk alpári stílusban lekoptatott.
Én meg örülten szerelmes voltam utána is bele.
Mégis itt vagyok, s nem írtam ki fb-re, nem tettem fel érvágós képet, nem posztoltam depis idézetet stb.
Nehezen, de túl lehet élni úgy a visszautasítast is, és a szakítást is.
Legyen önbizalmad! Az a kulcs, férfi vagy! Jobb inkább oda menni és kosarat kapni, mint honapokkal/évekkel később rágódni azon, hogy "Mi lett volna ha..."
Ne legyél nyomulós, szép fokozatosan tedd meg a lépéseket, olvass a lány testbeszedebol és jó leszel!
Az esetleges hibákért elnézést!
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!