Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor szerelmes vagyok vagy mi? (Storytimeee)
2 nappal ezelott osszeultunk "iszogatni",majd azutan elkezdtunk uvegezni
. "Feladatom" az volt h smaroljak le egy lanyt,de en kimondtam h nem volt meg meg az elso csokom ha gaz, ha nem.(Azt tudni kell,hogy haverom hivott "iszogatni " veluk, azaz nem ismertem a lanyokat)
Szoval a csaj,aki adta a "feladatot" azt mondta h menjunk dumalni.Mikor dumaltunk en ott is mondtam h nem volt meg az elso csok, aztan azt mondta h:"tanitsalak meg?"
Na most ugye ez megtortent,jovolt stb. (Egyebkent a lany nagyon bejon)
Es nem volt ittas mikor "megtanitotta"
Utana folytatuk a jatekot,jottek durva reszek, meg nem is.A csaj az olembe ult, en atkaroltam stb..
Szoval jo volt..
Kerdes : na most ez a dolog, alap egy ilyen "iszogatos " osszeulesnel?
En komplikalom tul?
Amikor felkeltem rogton a csaj jutott eszembe, allandoan ragondoltam.Akkor.most szerelmes vagyok bele,(Egyebkent nem voltam meg szerelmes) vagy csak ezt is tul komplikalom azert mert ő "tanitott " smarolni?
16/f
Verd ki rá, várj egy pár napot ha nem csillapodik az érzés akkor szerelmes vagy.
És nem, nem alap.
Uhh,koszi a gyors valaszokat
Hat nem is tudom,es ha nem jonne ossze a dolog?Mert pl mikor mentunk a buszhoz stb konkretan mintha levego lennek vagy idk (Na itt jon be az hogy nem ertem a noket) mert konkretan az osszes csaj a vegere bedepizett.Es ahova ment a csaj (aki "megtanitott") ahoz a csajhoz,annak semmi baja nem volt.De kajak nemtudom miert.De am ja meg mindig ragondolok,szoval ja lehet h szerelmes vagyok bele:S
Meg ha tenyleg bejonnek neki fullra,akkor valszeg megadta volna facejat.Vagy idk elfelejtette stb.
Mert ezzel az a baj hogy csak a keresztnevet tudom:s
Irtam neki,es szerintem hagyjuk:s
:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!