Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem lenne?
Figyelt kérdés
Hacsak meglátom vagy rágondolok, hacsak a hangját hallom, pillangókat érzek a gyonromban. Ha beszélünk élőben nem bírok magammal annyira izgatott, boldog vagyok, ha Facebookon beszélünk ugyanezek meg ha ott beszélünk egyezerűen nem bírok elszakadni tőle, nem bírom letenni a telefonom mert tovább és tovább akarok beszélni vele. Egy osztályba járunk ott ha nem rám figyel folyamatosan őt nézem és a "pillangók" szinte kitörtnek belőlem. Ez szerelem? Ez már 3 éve így megy.
13/F
2016. aug. 20. 00:55
2/8 anonim válasza:
#1 vagyok. Házinyúlra ne vadássz. ;)
3/8 anonim válasza:
Velem is szinte pont ugyan ez van.. és szintén 3 éve..én csak most jöttem rá hogy szeretem... jah szerintem szerelmes vagy :D
4/8 anonim válasza:
Ezt melyik filmből vetted? Ez nem normális! Ja és szanály ugymond h osztálytárs tabu, majd rájössz
5/8 anonim válasza:
#2: Klasszikusokat csak pontosan: Házinyúlra nem lövünk. Ami amekkora baromság, annyira igaz. :(
Kérdező: Ez bizony az, de kezdj valamit vele mielőtt átfordul a rosszabb irányba, sok szerencsét c:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. aug. 20. 12:48
7/8 anonim válasza:
#5. Sorry. :/ Néha tévedek, de igazad van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!