Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek arról, ha egy lány rátok ír?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác és szerintem én is neki. Ő már kétszer is írt nekem, viszont egy ideje nem beszéltünk (mindkettőnknek elfoglaltsága volt). Most szeretnék én írni neki, lenne is témám, de egyszerűen félek megtenni. Mi van, ha nyomulásnak veszi? Tudom, hogy ez hülyeség, mégis annyira mondogatják ezt a "fiúnak kell kezdeményezni, majd ő keres, ha akar" dolgot, hogy elbizonytalanodtam. Ti hogy vagytok ezzel? Írjak neki?2016. aug. 19. 18:44
1/9 anonim válasza:
Én örülök,ha egy lány ír nekem..és szerintem minden fiú.Aki meg nem,annak van egy rossz hírem.:)
Hajrá 😊
2/9 anonim válasza:
Ne legyél lökött, írj neki nyugodtan! :) Legalább érezni fogja hogy nem egyoldalú a dolog. :)
3/9 PR04 válasza:
írj neki hajrá egy fiú általában örül neki ;)
de idővel élőbe is kéne vele beszélned mert kül facebook kapcsolat lesz belőle -_-
17/F
4/9 anonim válasza:
Én is ülülök ha egy lány ír nekem, és egyáltalán nem hiszem azt róla hogy nyomuós semelyik lány ismerősömre sem :D
17F
6/9 anonim válasza:
Miért csinálnak ebből még mindig ekkora dolgot? Nem a 18. században vagyunk. Két választásod van. Veszed a bátorságot és írsz neki, ő pedig örülni fog, hogy valaki érdeklődik iránta és beszélgetni kezdtek. A legrosszabb esetben is barátok haverok lesztek, jobb esetben találkoztok és összejöttök akár. A másik lehetőség, hogy hagyod, hogy a méltóságod legyőzzön és nem teszel semmit, így értelemszerűen a srác sem lép. Azután még sokáig azon gondolkodhatsz, hogy mi lett volna, ha. Te döntesz. Tehát, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nem, nem gáz, ha te írsz neki, nem kell egy virtuális beszélgetést ennyire komolyan venni.
7/9 anonim válasza:
Én utálom a nyomulós lányokat, de erre még én is azt mondom,hogy ez nem nyomulás...
8/9 anonim válasza:
Hogy venné már nyomulásnak??? Én le is ugranék a 4. emeletről, ha egy nekem tetsző lány rám írna. Szerintem ő is örülne neki. :)
9/9 anonim válasza:
Írj nyugodtan. :) Hülyeség ez a fiú kezdeményez dolog, az kezdeményez, aki akar valamit, nemtől függetlenül! Arról nem is beszélve, hogy egy fiú már akkor is örülne, ha egy nyírfa ír rá, nem hogy egy olyan lány, aki tetszik neki. Szóval hajrá, good luck ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!