Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek tetszene egy ilyen lany?
Figyelt kérdés
- introvertalt
-nem sminkeli magat
-azsiai
-szeret olvasni (Parvalaszto, Lelegezz!)
-szereti a sorozatokat es az animeket (tronok harca, the 100, bleach)
-szemuveges
-165cm, 44kg
-humoros (?)
-nem volt meg baratja
-okos
-erett
Irjatok kort is! :)
2016. aug. 18. 23:55
11/22 A kérdező kommentje:
teljesen egyet ertek az utolsoval viszont nincs lehetosegem ennyi szemellyel beszelgetni es ha nem irtam volna ki a kerdest soha a budos eletben nem ,talalkoznank'
2016. aug. 19. 00:50
12/22 anonim válasza:
De miért nem lehet a környezetedből táplálkozni ilyen téren? Miért kell full idegen emberekre támaszkodni? És miért nincs lehetőséged beszélni emberekkel? Ez csak akkor lehetséges, ha nem vagy jelen az életben.
13/22 A kérdező kommentje:
Manapsag ha egy fiu megdicser egy lanyt akkor mar mindenki azzal piszkalja oket hogy jarjanak.
Es a kornyezetemben nincsen elegge erett fiu es mint ahogy irtam introvertalt vagyok ergo nincs sok ismerosom.
2016. aug. 19. 00:55
14/22 anonim válasza:
Sőt, amúgy még nem is kell táplálkozni a környezetedből (de nyilván könnyebb), csak egyszerűen fogadd el magad, és légy büszke rá. Tápláld a magad érzelmeit!
15/22 anonim válasza:
Igen, az óvodában és az általánosban esetleg ezzel piszkálják. Nem tudom hány éves vagy, csak sejtem, de a korodbeliek mind azt mondják, hogy ők érettebbek, mint a másik. De, ha mindenki érettebb a másiknál, akkor senki sem az. Nem kell érettebbnek lenni, csak át kell élni ezt a kort intenzíven. Nem kell sok ismerős ahhoz, hogy beszélj velük ezekről.
17/22 PR04 válasza:
igen minden bizonnyal de
ennyi infóból nem lehet megmondani korodat se mondod el
elég érdekesnek tűnsz meg így papíron teljesen jónak
többet kéne másokkal beszélgetned ismerkedned
ja és nem tudom hogy nézel ki lehet nincs rá szűkséged de egy kis smink NEM sok jót tenne :D
17/F
18/22 Fruzs33 válasza:
Az exem azt mondja,neki tökéletesen megfelelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!