Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tudnátok ilyen lányban valamit szeretni?
Figyelt kérdés
Szóval külsőre 170 cm és 54 kiló. Hosszú derékig érő haj, kék szem. Intelligens szereti ha az ő akarata teljesül.
Nehezen nyílik meg az emberek előtt.Imádja divatot,és az álma hogy egy szerető fiút találjon magának.
2016. aug. 18. 13:27
13/22 anonim válasza:
Boccs félre olvastam nem vagyok rasszista😂
15/22 anonim válasza:
de mert elküldted a #6-os azért mert ufó. Már nem is mer írni, valószínűleg most sír..:'( Gyújtsunk érte egy likeot, hátha felépül ebből a lelki traumából:(
16/22 anonim válasza:
Kb minden lány ilyen, többet, és rossz tulajdonságokat is :D
17/22 anonim válasza:
Elnézést kérek minden rajongómtól, hogy nem jelentkeztem hamarabb. A rasszista mocskolódót jelentettem az oldal üzemeltetőjénél és feljelentést tettem ellene rágalmazás és a jó hírnevem megsértése miatt. Vele majd találkozunk a bíróságon. A rajongóimnak üzenem, hogy jól vagyok, a pszichológusom segítségével már feldolgoztam az abúzust, de úgy vélem, hogy példát kell mutatnom. Senki nem nevezhet ufónak büntetlenül.
19/22 Girgoy válasza:
Mit írhatnék ezek után, Kérdező? Te az itteni hozzászólókban tudnál valamit szeretni? :)
20/22 anonim válasza:
Ha ő akarata teljesül...hát kösz nem :D Egy kapcsolat a kompromisszumokról szól, de ezzel eléggé elárultad, hogy nem vagy képes rá. Emellett elég átlagos, olyan sablonos dolgokat ír itt mindenki, hogy nem lehet eldönteni. De ha küldesz képet ( bár úgy sem fogsz ), szívesen mondok véleményt. 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!