Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, ha így, ilyenkor vallok szerelmet?
Van egy lány az osztályban, akibe 4 éve szerelmes vagyok. Nem beszélgetünk túl sokat, mivel van egy kisebb "szorosabb" baráti köre, pár lány és fiú, és ebbe én nem tartozom bele sajnos. Ott van is egy fiú, úgy tűnik kezd kialakulni köztük valami. De amikor beszélgetünk meg tudom nevettetni és ő is engem. Nem nagyon szoktam/tudok arra utaló jeleket tenni, hogy szerelmes vagyok belé, bár 4 év alatt lehet kiderült valami, ő nem mutatta ki, hogy észrevenné. Az szerintem bizonyos, hogy ő nem nagyon érez irántam semmit.
Ezért arra gondoltam, hogy elhívom sétálni/kajálni/moziba, és elmondom neki szépen, hogy mit érzek iránta. Korábban meg kellett volna tenni, vagy legalábbis jeleket küldeni, de nagyon béna vagyok ebben és önbizalmam sem volt. Most abban bízok, hogy ha elutasít(ezt tartom valószínűnek), akkor könnyebb lesz nekem is elengednem és csak barátként gondolni rá a suli végéig. Ha meg bizonytalan, vagy nem utasít el rögtön, akkor lehet is valami belőle.
Szerintetek ez jó ötlet lenne?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!