Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vallotatok már szerelmet?
1. Igen, vallottam
2. Azt mondtam h többet érzek iránta
3. Hogyhogy hogyan?
4. Mikor? Tavaly
5. Hol? Parkban.
6. Válasz: ok. Tényleg ezt mondta :D utana beszéltünk még és összejöttünk
Osztálytársam volt..utolsó sulis nap.. megkérdeztem,hogy haza kísérhetem-e..már párszor haza kísértem előtte..ahogy mentünk egyszer csak megállítottam és ezt mondtam neki: Figyelj..XY van valami amit el szeretnék mondani régóta..
Ő:Mit?
Egy ideje többet érzek irántad mint barátság,és úgy érzem szerelmes vagyok beléd.
Ő:Hallgatott és csak nézett lefelé..
Majd azt mondta:Legyünk csak barátok.
Össze törtem belül.:)
De viszont jobb is,hogy nem jöttem össze vele mert érdekes dolgokat tudtam meg róla.
Azóta már van barátnőm..vele úgy volt,hogy Itt elkezdtünk beszélgetni...Majd kiderült,hogy ugyan abban a városban lakunk..találkoztunk,nekem nagyon megtetszett,egynap írt,hogy szeretne találkozni velem... mondtam magamba,hogy na most bevallom neki,találkoztunk..mondtam,hogy:Valamit el akarok mondani.
Ő:előbb,had mondjam én..
Én:Rendben.
és akkor ő vallotta be nekem,hogy tetszem neki és szerelmes belém.
Kicsit megszeppentem de nagyon boldog voltam:) Majd elkezdtünk sétálni és ránéztem a kezére
.Majd rá És megkérdeztem..Szabad? Mondta,hogy persze és megfogta a kezét majd jött a csók puszi is meg ilyenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!