Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan vallotatok már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan vallotatok már szerelmet?

Figyelt kérdés
Mit mondtatok és hogyan mikor és hol? És mi volt rá a válasz?
2016. aug. 16. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
En levélben először.. Mikor összejöttünk azon azon az esten egymásnak szemtől szembe elmondtuk :)
2016. aug. 16. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Igen, vallottam

2. Azt mondtam h többet érzek iránta

3. Hogyhogy hogyan?

4. Mikor? Tavaly

5. Hol? Parkban.

6. Válasz: ok. Tényleg ezt mondta :D utana beszéltünk még és összejöttünk

2016. aug. 16. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytársam volt..utolsó sulis nap.. megkérdeztem,hogy haza kísérhetem-e..már párszor haza kísértem előtte..ahogy mentünk egyszer csak megállítottam és ezt mondtam neki: Figyelj..XY van valami amit el szeretnék mondani régóta..

Ő:Mit?

Egy ideje többet érzek irántad mint barátság,és úgy érzem szerelmes vagyok beléd.

Ő:Hallgatott és csak nézett lefelé..

Majd azt mondta:Legyünk csak barátok.

Össze törtem belül.:)

De viszont jobb is,hogy nem jöttem össze vele mert érdekes dolgokat tudtam meg róla.

Azóta már van barátnőm..vele úgy volt,hogy Itt elkezdtünk beszélgetni...Majd kiderült,hogy ugyan abban a városban lakunk..találkoztunk,nekem nagyon megtetszett,egynap írt,hogy szeretne találkozni velem... mondtam magamba,hogy na most bevallom neki,találkoztunk..mondtam,hogy:Valamit el akarok mondani.

Ő:előbb,had mondjam én..

Én:Rendben.

és akkor ő vallotta be nekem,hogy tetszem neki és szerelmes belém.

Kicsit megszeppentem de nagyon boldog voltam:) Majd elkezdtünk sétálni és ránéztem a kezére

.Majd rá És megkérdeztem..Szabad? Mondta,hogy persze és megfogta a kezét majd jött a csók puszi is meg ilyenek:)

2016. aug. 16. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Első:Utcán

Második:Park:)

2016. aug. 16. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és az elsőnél 14 a másodiknál 15 voltam,most vagyok 16^^
2016. aug. 16. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogysem
2016. aug. 16. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
A barátom,akivel akkor még csak 1 hete voltunk együtt, átjött hozzánk, feküdtünk az ágyamon, öleltük egymást, majd ő mondta ki először, hogy szeretlek, mire én mondtam, hogy én is szeretlek. :) Ez már több mint egy éve volt. Utólag rájöttem, hogy amit akkor szerelemnek hittem meg se közelíti azt, ami azóta kialakult köztünk. :) 19/L
2016. aug. 16. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!