Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm lenéz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lenéz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A baratnommel 2 eve vagyunk egyutt. Neha ugy erzem, mintha lenezne, vagyis inkabb ilyen kisgyereknek nezne, aki azt se tudja, hogy mit csinal.. Szoval ertitek mintha inkabb ilyen anya-fia kapcsolat lenne, es ez engem elegge zavar. Mar probaltam vele beszelni errol. De azt se tudom hogy kene mondanom neki. Tippek?

Talan az miatt van, hogy idosebb nalam par evvel?

17 vagyok, o pedig lassan 20. Egyetemre jar, szoval nincs sok idonk, hetente talalkozunk. Nem logunk egymas nyakan egesz nap.

Kicsit fura ez nekem, nem mindig csinalja ezt, de amikor igen akkor idegesito..

Konkret peldakat nem tudok mondani, nem is szeretnek.

Elore is koszi.

2016. aug. 13. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért,miket csinál,mond,amiből így érzed?

Egyébként az én volt barátom is mindig ezzel jött hogy lenézem,holott nem volt semmi ilyesmi.

2016. aug. 13. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:

"Konkret peldakat nem tudok mondani"

Akkor mi értelme a kérdésnek?

2016. aug. 13. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:
20 évesen van aki már anya, lehet előjöttek az "anyai ösztönök"
2016. aug. 13. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A kérdésed értelmetlen. Nem tudjuk megmondani hogy lenéz e téged ha nem írod le a jeleket. Leírtad hogy így érzed meg hogy idősebb nálad, de ez nem jelent semmit. Hogy várod így el hogy megmondjuk hogy tényleg lenéz-e.

csak annyit tudok javasolni hogy beszéld meg vele.

2016. aug. 14. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!