Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszenek a szőrös fiúk?
Az a normális ha szőrös!Nem az ha le van mindenhol csupaszra borotválva!
Nem a szőrzete miatt fogok vele járni :D
Nekem a szőrös férfiak tetszenek.
Nagy különbség:)
na akkor azért van itt még aki így gondolja (5,6).
sztem pont az a visszataszító, ha annyit nem ad magára, hogy szépen szőrtelenítse ahol kell, és speciel ismerek olyan srácot is, aki még a lábát is szőrteleníti, egy szál nincs rajta sehol, és neki pl az áll nagyon jól, döglenek is utána a lányok. szóval a mérték az kérdéses és egyedi, de a túl sok szpr az semmiképp s eoké.
A szakállal nincs baj,bár azért ne olyan legyen mint Szulejmánnak.
Testszőrzettel sincs gond,de azért lehetőleg ne valami állatra hasonlítson mennyiségét tekintve.
Ez mindenképp ízlés kérdése. Azt is kérdezhetnénk:
"Hé, lányok, szeretitek az eper ízű tejitalt?" Egy részünk az fogja írni, hogy ki nem állhatja, amásik pedig azt, hogy mennyire imádja...
Fiúk! Egy a lényeg: TI ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT ÚGY, AHOGY VAGYTOK! Magatoknak kell, hogy megfeleljetek, mert az az első, hogy belső egyensúly legyen. Ez a belső összhang sugárzik ki a környezetre és ettől válsz vonzóvá egy lánynak, nem attól: szőrös vagy csupasz vagy.
Ha valaki szakállasan érzi jól magát, meg ne borotválkozzon egy pipi kedvéért! Pont az a pipi eshet beléd a szakállad miatt, aki Tehozzád való. Míg ha nem magadat adod, könnyen állkapcsolatokba kerülhetsz...
A test egyéb szőrzetével épp így vagyunk. Van nő, aki megbolondul egy szép mellszőrzetért és van akit riaszt. Érdemes meggondolni, hogy leborotválod-e, mert utána csak szúr. Én egy szúrós mellkeshoz kevesebb örömmel bújok, mint egy szőröshöz. De ez megint csak szubjektív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!