Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Azok a lányok úgymond a menők/ tetszenek nektek akik isznak, cigiznek drogoznak? 14/L
Figyelt kérdés
Olyanokat lehet egy csomót látni, hogy 14-16 éves lányok annyit isznak hogy utána a földön fetrengenek, Tisztelet a kivételnek!:)2016. ápr. 24. 20:43
1/12 anonim válasza:
Ne drogozzon... Ivásnál tudjon mértéket tartani, ha meg cigizik, ne legyen láncdohányos: napi 1-2 szál.
2/12 anonim válasza:
14 biztos nem.
17-18 a pia belefér meg attól függ melyik drog (kávé is az lol, de szerintem a fűvel semmi baj amig nem vagy rászokva)
de 14 évesen mindenki fiatal minenhet amit felsoroltál.
És akik szerint ez "menőség" pont nem az, ezt kéne szégyenleni
3/12 anonim válasza:
nálam egyik se gáz... Annyi hogy ne akarjon nélkülem buliba menni, ha tudja hogy rámászik részegen bárkire. De mivel ezekre én is nyitott vagyok, közös programnak tökéletes.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó :D
2016. ápr. 24. 20:52
5/12 anonim válasza:
Ja, ez számít menőnek. De a normális fiúknak ezek soha a retkes életben nem fognak bejönni. 14/L
6/12 anonim válasza:
Dögöljenek meg a retkes pics&jukkal együtt ez nem menő...
7/12 anonim válasza:
Ó hogyne lenne menő, majd pár év múlva a májátültetés és a rehabilitáció lesz a menő a körükben meg a minimálbér. 15/F nyugi van egy szűk rétegünk nekünk fiúknak akiknek nem ilyen az érdekeltsége, csak mi nem vagyunk senkinek sem az érdekeltsége.
8/12 A kérdező kommentje:
#7-es
Az tuti hogy azok ott kötnek majd ki. Semmi nem lesz belőlük. :D
És igen ritka a normális fiú is. :))
2016. ápr. 24. 21:25
9/12 anonim válasza:
Nem menő ezek ostoba gyerekes döntések és rossz felé visznek viszont az alkoholt úgy gondolom hogy fogyaszthat bárki de ne menőségből hanem azért mert jól esik és ízlik nekm speciel 8-11 éves korom óta szeretem a sört a bőrt nem igazán kedvelem de a pezsgőt is szeretem rumot is a pálinkát sem szeretem ha éppen megkivanod akkor igyal de tarts mértékét szóval inkább addig qmedgnjol esik és igyál utanva vagy közbe vizet
10/12 anonim válasza:
az én fejemben ez úgy néz ki hogy csak az a lány jöhet szóba aki nem iszik nem cigizik nem drogozik és nem szeret bulizni...nyilván ez a tökéletes toleranciával (ami ugye mindenkinek jár) napi 1-2 szál cigi max bulizni néha de ott sose legyen részeg mert a részeg ember megbizhatatlan ki tudja mikor maszik rá egy másik pasira...mert én tuti nem fogok elmenni vele buliba...(én normálisnak tartom magam ahogy a környezetem is annak tart ilyen téren)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!