Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek így szerelmes? (lenttöbb)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így szerelmes? (lenttöbb)

Figyelt kérdés
Szóval van egy youtubos, aki a pasi ideálom. Nagyon tetszik, a személyisége is (amit látok a videóikból). Sokszor álmodok vele, minden fajtát.(lolxdd) Mindig amikor instára rak fel a barátnőjével képet úgyérzem megszakad a szívem:( Nem tudom hogy most tényleg szerelmes vagyok-e vagycsak nagyon csodálom. Mit tegyek? Ja és nincs nagy korkülönbség, csak 2-3év. És már régóta így érzek, minden fiúban őt keresem:( pedig nem is találkoztam vele és még egy szót se beszéltem vele. PlayITre félek elmenni mert hogy hogy viselkednék amikor találkozok vele. 15L

2016. aug. 11. 23:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen Kodixd barátnőm azt mondta hülye vagyok mert szerinte csúnya:l nekem meg pont az ilyen fiúk jönnek be,és nem a "tökéletes" arcú, testű srácok:D #10válaszoló, és te hogy 'szerettél' ki belőle?:Dxd
2016. aug. 13. 20:55
 22/23 A kérdező kommentje:
Hehe #20 válaszolónak szoltxd
2016. aug. 13. 20:56
 23/23 anonim ***** válasza:
Igaz nem nekem szólt (mert én vagyok a 10.:D),de,hogy lásd milyen lovagias vagyok válaszolok,egyszerűen annyi az egész,hogy az öledbe hull egy új párkapcsolat és el fogod felejteni.Minden kezdet nehéz,szokás mondani,de ne aggódj.El fog múlni. :)
2016. aug. 18. 04:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!