Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így szerelmes? (lenttöbb)
11/23 A kérdező kommentje:
#10válaszoló. Tényleg így lehet. Mert számomra tökéletesnek tűnik, pedig tuti hogy ő sem az.:( pluszba még aza bajom hogy én nagyon elhiszem hogy lesz valami köztünk, és izgulok. Butaság. Mert 1000% hogy nem lesz semmi. Mégse bírom kiverni a fejemből a gondolatát. Erre is szeretnék valami megoldást. Mert amúgy nagyon szeretem a videóikat ettől függetlenül is. (Úristen, úgy hangzok mint egy megszállott tinip.csa, pedig távol áll tőlemxddd)
Mivel valójában nem ismered, ezért azt a képet, amit eddig láttál/amit megismertél belőle, nagyon megtetszett, plusz külsőre is bejön. Elkezdted gondolatban még "megspékelni" néhány olyan tulajdonsággal, amilyennek hiszed, ami neked bejönne. És ezáltal egy félig-meddig létező és általad kreált valakibe vagy "szerelmes", akit ez a srác testesít meg számodra. Én legalábbis így tudom elképzelni.
Szerintem menj el a PlayIT-re, és nézd meg élőben is, találkozz vele. Akkor lehet, hogy majd "kiszeretsz" belőle, ha valami olyat tesz/olyan történik, ami kiábrándító számodra. (Vagy még jobban "belezúgsz", ki tudja...) Amúgy egy idő után tuti jönni fog más, akibe ténylegesen beleszeretsz, ezt a srácot meg teljesen el fogod felejteni, és rá fogsz jönni, hogy ez nem igazi szerelem volt... :)
20/L
2016. aug. 13. 02:10
*ezért az a kép, amit (...) --- Bocsi, elírtam.
2016. aug. 13. 02:11
14/23 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm az eddig válaszokat, és sokat segítettek. (Szerencsére az idétlenek nem találtak ide(-:) Szerintem az lesz a döntőkulcs hogy tényleg találkozok vele egy PlayIT keretében. És komolyan köszi a normális válaszokat. Mindenkit jóra értékeltem:-)
Légyszi mond már el ki az, már kiváncsi vagyok.:)Nekem Unfield jön be, de nem annyira mint neked, pl örülnék ha találkoznék vele de úgy igazán nem mennék csak érte fel pestre ovs-re.:) De amúgy tényleg nincs veled baj, mások meg olyanokba szerelmesek mint pl Justin Bieber akivel valószínüleg még találkozni sem fog.De tényleg amúgy kiváncsi vagyok kiről van szó.:) Úgysem tudja ki vagy.Ebből meg nem hiszem hogy csinálna videiót.
2016. aug. 13. 09:56
16/23 A kérdező kommentje:
Annyit elmondok hogy ketten videóznak, és fiatalok, 18 és 20 évesek (és nekem a fiatalabbik tetszik). Sok feliratkozójuk van (nem sokára átlépik a 170ezret). Szerintem ebből már ki lehet hozni hogy kikről beszélekxdd Amúgy nem is attól félek hogy videó készül, hanem az hogy mit gondolhat magában?
2016. aug. 13. 17:40
Jaa, tudom kiről lehet szó!😊Szerintem nem gondolna semmi rosszra amúgy.
2016. aug. 13. 18:01
19/23 A kérdező kommentje:
Igen a KD csapatból. The VR? Őket is szeretem, de csak mint videóst, hozzám képest elég öregekxdd
Vagyis Kodi?:D Én DDave-ért voltam oda régebben xD
2016. aug. 13. 20:21
Kapcsolódó kérdések: