Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, mit tegyek ha nagyon félénk vagyok?
Nagyon félénk vagyok általában és nem nagyon szoktam kezdeményezni. Most viszont össze szeretném szedni a bátorságomat és odamenni hozzá, mert ha nem teszem akkor csak veszíthetek vele. Ma fogok találkozni vele nemsokára.
Csak nem tudom, hogy hogyan kezdeményezzek. Annyit tudok róla, hogy szereti az állatokat, főleg a lovakat meg a kutyákat, szereti a rock és a pop zenét, a kedvenc együttesét is ismerem, hasonló filmeket szeretünk, sokat szokott utazni (velem ellentétben), néha szokott énekelni. Van egy közös érdeklődésünk is, mind a ketten vízilabdázunk. Egyébként ezen keresztül is ismertük meg egymást.
Meg mindig minden hülyeséget összebeszélek, hamar zavarba tudok jönni. Vettem neki virágot és lehet kicsit régimódi, de nem tudom hogy reagálna a közeledésemre.. ><
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!