Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány, mit tegyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit tegyek ha nagyon félénk vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon félénk vagyok általában és nem nagyon szoktam kezdeményezni. Most viszont össze szeretném szedni a bátorságomat és odamenni hozzá, mert ha nem teszem akkor csak veszíthetek vele. Ma fogok találkozni vele nemsokára.

Csak nem tudom, hogy hogyan kezdeményezzek. Annyit tudok róla, hogy szereti az állatokat, főleg a lovakat meg a kutyákat, szereti a rock és a pop zenét, a kedvenc együttesét is ismerem, hasonló filmeket szeretünk, sokat szokott utazni (velem ellentétben), néha szokott énekelni. Van egy közös érdeklődésünk is, mind a ketten vízilabdázunk. Egyébként ezen keresztül is ismertük meg egymást.

Meg mindig minden hülyeséget összebeszélek, hamar zavarba tudok jönni. Vettem neki virágot és lehet kicsit régimódi, de nem tudom hogy reagálna a közeledésemre.. ><

15/f

2016. aug. 10. 12:26
 1/3 $pumika$ ***** válasza:
Aranyos vagy, hogy vettél neki virágot, szerintem mindenképp értékelni fogja. De azt nem értem, hogy most azt szeretnéd megkérdezni hogy lesz e a barátnőd?
2016. aug. 10. 14:06
 2/3 anonim válasza:
Szia!! Sok csaj cukinak tartja ha osszevissze beszelsz előtte. Lehet o is kozejuk tartozik! Nem kell szegyelned h zavarban vagy elotte nem szégyen!:) Egy csomo temat felsoroltal. Biztos nem lesz semmi baj :)
2016. aug. 10. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond.:) Indulj ki abból, hogy érdekel a lány, szeretnél vele beszélgetni és megismerni. Ez a célod. Kérdezz róla és mesélj magadról. Legyél őszinte, ne játszd meg magad és ne gondold túl az egészet. A virágból azonnal tudni fogja, hogy tetszel neki:) Ha jól ment a beszélgetés, később hívd el randira, aztán majd kiderül, hogy elmegy-e veled és ha igen, hogyan alakulnak a dolgok. Semmit nem veszíthetsz. Ha esetleg nem tetszel neki, akkor sem dől össze a világ, majd továbblépsz. Én szurkolok, mert rendes srácnak tűnsz.
2016. aug. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!