Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy két fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy két fiút szeretek egyszerre? 17/L

Figyelt kérdés
Az egyik belsőleg, a másik külsőleg vonz. Tudom, hogy a szépség múlandó, és a belső érték örök, de túl fiatal vagyok még, hogy ez alapján döntsek. Viszont sehogy sem tudok dűlőre jutni.

2016. aug. 6. 23:05
1 2
 11/15 anonim válasza:
Válaszd azt aki másodiknak tetszett meg ha annyira tetszett volna az első nem tetszene a második :) 18/L
2016. aug. 19. 10:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocsi utolsó, de ez annyira netes szöveg, hogy ha nincs saját véleményed, inkább ne ossz ilyesmit. Különben is hülyeség.
2016. aug. 19. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, ez a "másodikat válaszd, mert nem tetszett volna meg.." ez tényleg hülyeség.

Egyébként én is könnyen megingok egy gyönyörű lánytól, de a mosolya, a gyönyörű teste édeskevés ahhoz, hogy abból becsületes szerelem legyen. Belezúgsz a külsejébe, aztán jön a csalódás, amikor rájössz, hogy belül hiányzik sok dolog.

Szóval ha kapcsolatot akarsz, akkor menj a belső értékekért, mert azt sokkal-sokkal nehezebb megtalálni valaki másban. Aztán tart a kapcsolat ameddig tart, de te, kedves kérdező már most tudod, hogy külsőjétől maximum elolvadsz, esetleg jól szórakoztok együtt... De a külső egyszerűen kevés egy szerelem működéséhez.

2016. aug. 20. 02:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki, de végül úgy döntöttem, hogy ez egyikőjükkel sem fair, ezért inkább mindkettővel befejeztem.
2016. szept. 3. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó döntés!
2016. szept. 3. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!