Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfit szeretek egyszerre. (? )
Volt egy párkapcsolatom. Inkább szenvedélyesnek mondanám a kapcsolatot. Én egy tanult, több diplomás nő vagyok, ő egy szakmunkás szegény ember. Zárkózottabb, érzelmeit ritkán adta ki, amit én hiányoltam. De megvoltunk, szex működött.
Most megjelent egy újabb lehetőség. Idősebb nálam, nem olyan jóképű,mint a szenvedélyes kapcsolatom. De nagyon tud udvarolni, ragaszkodik hozzám. Ismert vállalkozó. Sokat dolgozunk együtt (közös munkahely), nagyon jó páros vagyunk munka terén is. Közvetve a főnököm. Sikeres ember. A tenyerén hordoz. Ruhákat ajándékoz. Eljutok olyan üzletekbe, amik mellett eddig elmentem. Egy luxusnőnek érzem most magam. Munkámmal sokkal jobban haladok, nem kell sorba állnom a segítségéért. Nem sokat voltunk együtt, kb. háromszor és sietősen, de a szexben ő is szenvedélyes. A másik kapcsolatomban kis vita miatt szünet volt. Ritkán ért rá, stb.
A jövőre nézve,mindkettő tartós kapcsolatban ígérkezik. De ésszel az utóbbival jobban járnék. A szenvedély nem minden. Viszont az elsőt sem bírom elfelejteni, szeretem. De vele semmire nem megyek a jövőre nézve.
Tanácstalan vagyok. Egyiket sem akarom elveszíteni.
Tanult, több diplomás nő létedre minket kérdezel, hogy mit tegyél? Gratulálok. :)
Az én tanácsom: dobd a mostani szegény szakmunkást, mert jobbat érdemel nálad. Talán talál majd olyan nőt, aki azért szereti, aki. Válaszd a gazdag vállalkozót, úgyis rá vágysz, hogy luxusban élhess. Aztán amikor pár év múlva lecserél egy fiatalabbra, mert már kezdesz öregedni, akkor majd legalább lesz pár új ruhád, amikkel boldog lehetsz magányos éveidben.
Amúgy egyiket sem szereted, mert ha szeretnéd, akkor nem nyilatkoznál ilyen negatívan a szakmunkásról, a másiknál meg nem azzal kezdenéd, hogy gazdag, és neked ruha kell.
Számító vagy és a leírás alapján egyik férfit se veszed komolyan. Ne haragudj, de így egyik szerencsétlenre se sóználak rá jó szívvel.
A csóró fickó mellett állandóan a csillogásra vágynál, a gazdag pacák mellett szenvedélyre. Hiába ígérkezik hosszútávú kapcsolatnak mindkettő, ha eleve halálra van ítélve mindkét kapcsolatod.
Hogy tegyek is hozzá valamit a kérdéshez. Nagyon közeli ismerősöm fiatalon összejött egy pocakos-pénzes pasassal. Kettejük közt 10 év korkülönbség volt. 2 év alatt már kezdtek kibukni a pasi ügyes bajos dolgai. 8 év és egy gyerek kellett mire a lány belátta hogy a "csillogós" pasi nárcisztikus és a lábát törli csak belé. Hiába minden pompa és "ragyogás"...Persze volt szerelem, de a férfi részéről inkább trófea és presztízs volt a lány. További két év volt mire ebből az érzelmi és anyagi kátyúból kimászott. A pasi kb egy öltözet ruhával dobta ki...gyerekestől. Azóta persze rendeződtek a dolgai, épp csak egy évtized ment rá az életéből. Elmondhatja hogy ő egyszer ruhákat kapott ajándékba, volt olyan boltokban amik előtt eddig elment és luxus nőnek érezhette magát.
Te leírtad hogy az első férfit szereted. Nem tudom milyen szeretet lehet ez, de érzelmek nélkül szerintem nincs értelme élni. Keress egy olyan kapcsolatot ahol van kémia, vannak érzelmek és egy kicsit elveszted a fejedet is. A hideg számítás nem minden élethelyzetben lehet jó megoldás.
biztos, h. több diplomás vagy??
mert akkor nem szorulnál rá arra, h. vki. tolja a szakmai szekeredet és egzisztenciát tegyen a valagad alá.
Ha annyira okos és tanult vagy miért itt teszed fel az ostoba kérdésedet ? Mit vársz tőlünk ? Hogy erősìtsünk meg abban,hogy a lóvés pasit válaszd.?
Hát ha neked ez a jó tedd azt. Egy hét múlva meg itt fogsz sírni hogy k.rvának néznek a melóhelyen mert a főnökkel van viszonyod ? Lóvés pasi. Honnan tudod hogy komol ?? Mert bókol meg drága cuccokat vesz ? Mi van ha kezdeti fellángolás?? Utána pisloghatsz ha ott hagy. Szereted a csóró pasit ?? Hmmm. Ha valakit szeretünk azt magáért szeretjük nem pedig az egzisztenciája miatt. Vagy ezt te nem így látod ? Mennyi idős vagy ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!