Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreg24 kérdése:
Mi van ha egy fogszabissal csókolózol?
Figyelt kérdés
Mindenki mondta hogy oda tapad a fogam vagy a nyelvem? Igaz?2016. júl. 31. 15:46
2/6 anonim válasza:
Semmi nincs vele :'D Egy és fél éve van fogszabályzóm és tudtam vele csókolózni, sőt a páromnak is volt. És nem, soha nem akadtunk össze, és nem, a nyelv sem. Annyi, hogy ha éles akkor kicsit meg tudja karcolni a nyelvet, de ezt kezelni úgy lehet, hogy a fogszabályzóshoz elmegy, és megkéri, hogy csiszolja le azt a részt. :D
3/6 anonim válasza:
Elképzelhető hogy villám nagyobb eséllyel csap belétek smárolás közben. :D
4/6 anonim válasza:
1 éve van fogszabályzóm,semmivel sem másabb csókolózni vele mint nélküle :)
5/6 anonim válasza:
Azt kérdezte, hogy mi van ha olyannal csókolózni akinek fogszabalyzoja van es nem azt hogy milyen ha neki van. Nekem már volt fogszabalyzós barátom, és abszolút nem érezni a különbséget :)
6/6 anonim válasza:
# 5 A kérdésre válaszoltam nyugi,a barátom véleményét mondtam a fogszabályzómról nem a sajátomat! Mivel nyilván én nem tudom milyen magammal csókolózni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!