Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el az exem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az exem? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok, az elso szerelmem egy lany, aki az egyik legjobb baratnom (volt). Lassan 3 eve szeretem. Fel eve tudta meg, es egy kis ido mulva tetszeni kezdtem neki. Marciusban osszejottunk, eletem legboldogabb 2 honapjara. Majd rajott hogy neki nem valo kapcsolat, mert tul korlatoltnak erzi magat igy szakitottunk majus vegen. Baratok akartunk maradni, de utana nem igazan beszeltunk es egy bunko paraszt volt velem. Parszor megprobaltuk megbeszelni a dolgokat, de mindig az a beszelgeteseink vege, hogy megjobban osszeveszunk es hulyesegeket meg regi serelmeket vagunk egymas fejehez, valamint bunkozunk. Azt is mondta, hogy rajott hogy sosem volt meg szerelmes, hiaba mondta ezt nekem tobbszor is. Most pedig egy masik lannyal kavar aki tetszik neki. Nem esik tul jol, es utalnom kene, de valamiert megsem megy. Valami otlet, mit tehetnek? Akarhogy probalom, nem tudom kiverni ot a fejembol. Btw, azt kihagytam a tortenetbol, hogy tobben vagyunk nagyon jo baratnok, es a masik ket lany semmirol sem tud, csak hogy osszevesztunk valamin. Nekik nem akarom mondani ezt az egeszet mert nem akarom kavarni a szart, de kezd feltuno lenni..

2016. júl. 30. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A legnagyobb baj hogy 15 évesen lány lánnyal jár. Nem tudom de én ezt nem birom elfogadni. Nem inkább pasizni kéne?
2016. júl. 30. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Ne hülyéskedj már! Pasizni? Az olyan snassz. Most ez a divat, ezt majmolják eszetlenül.
2016. júl. 30. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs azt elfelejtettem hogy ugyanennyi idős lany vagyok.És hát.....normális ilyen téren
2016. júl. 30. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Senki nem maga dönti el, hogy hetero/bi/meleg lesz.... Annyira korlátolt emberek vannak, akik ezt nem tudják elfogadni... Több biszex és meleg barátom is van, és ugyanolyan normális emberek, mint amilyen Te vagy kedves válaszoló... Semmi elítélendő nincs abban, ha valaki a saját neméhez (is) vonzódik
2016. júl. 30. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"Senki nem maga dönti el, hogy hetero/bi/meleg lesz...."

már bocs, de miért csak az embereknél van ez így? Más élőlényeknél miért nincs így? Miért nem látunk pl. meleg kutyákat? Hm.......ez fura megfogalmazás, de remélem érted mire akarok kilyukadni.

Amúgy nem ítélem el a melegeket, csak természetellenesnek tartom. Mert végülis a természet törvényei ellen fordulnak.

2016. júl. 30. 15:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Latom jol elvagytok, de valaki a kerdesre is valaszolhatna..

Es az teny, hogy senki sem maga donti el, hogy kihez vonzodik. Ha az eszemen mulna, soha a budos eletben nem lennek szerelmes, foleg nem lanyba. En sem ertem, hogy miert lett a biszexseg "divat", en onszantambol foleg nem valasztanam ezt. Ki olyan hulye (eleg sokan..) hogy azt valasztja hogy az emberek fele elitelje es akivel egyutt van feltekenyebb legyen, csupan eloiteletek miatt... tok logikus vegulis

2016. júl. 30. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
keress uj csajt,máshogy nem megy. akár bufelejtőnek is aki csak egy picit tetszik,de jó vele.
2016. júl. 31. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:

kedves 5. ime: [link]

vagy: https://www.youtube.com/watch?v=2swCXUGUkHc

és miaz,hogy természet ellenes? a melegeket szerinted valaki gyártja egy melegüzemben vagy mi? Őket is anya szüli,a természet "gyártja őket" ahogy téged is.

2016. júl. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!