Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik az egyik barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik barátom?

Figyelt kérdés
Fél éve megismertem egy srácot, aki látott engem újévkor, és rámírt facebookon, ahol elkezdtünk beszélni. De ez nem teljesen ismeretlen ismeretség volt, mert ő ismeri mar regebbrol a noveremet. Akkoriban a volt baratommal voltam, szoval ezzel a fiuval csak baratkent beszeltunk es nem is talalkoztunk soha. Aztan tobbszor megszakadt a kapcsolat, mert zavarta a baratomat, hogy vele beszelek. Tudtam azt is, hogy a srác reszerol nem voltam kozombos, azonban nekem csak egy barat volt. Aztan a baratommal szakitottunk, es negy honapja osszejottem a mostani baratommal, viszont a sraccal tovabbra sem beszeltem, meg nem is nagyon foglalkoztam vele, csak neha eszembe jutogatott. Aztan irtam neki, hogy felelevenitsuk a "baratsagunkat", mert hianyoztak a regi beszelgetesek. O volt igazabol az elso ember, aki a legjobban megertett, es akivel a leginkabb egy hullamhosszon voltunk. Most viszont megint feljött a regi tema, hogy en neki tovabbra sem vagyok kozombos, viszont az a helyzet, hogy mar nekem se. Viszont nem akarok kilepni a kapcsolatombol, mert a baratom nagyon szeret engem es mindent megad nekem, de szeretek ezzel a sraccal baratkent beszelgetni. Csak az a kerdes, hogy elmulik-e az iranta erzett vonzalmam.

2016. júl. 29. 00:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt csak is te tudhatod hogy ki az aki iránt erősebb vonzalmat érzel! Ebben sajnos mi nem igazán tudunk segíteni 😞
2016. júl. 29. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

értem a helyzeted :) szerintem a fiut válaszd a mostani kapcsolatod nem tünik erősnek.

ha igazán szeretnéd nem szeretnél bele másokba ...

szakíts vele és nem fog fölöslegesen telni az időd

2016. júl. 29. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!