Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anonymus0123456789 kérdése:
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 15/L vagyok és egy problémába akadtam. Van egy legjobb haverom akivel 8 éve nem láttuk egymást(iskolai évek) de azért beszélgettünk facebookon, szóval nem távolodtunk el. Ma reggel viszont eléggé meglepett hisz megjelentek nálunk. Nagyon örültem neki!! :) Aztán viszont azt mondta, hogy menjünk el sétálni és mutassam be neki a barátaimat. Elmentünk sétálni, nagyon jól szórakoztunk, mindig átkarolta a vállamat és láttam hogy állandóan a mellemet nézi :/ Aztán átmentünk a legjobb barátnőmhöz aki nagy keblekkel van megáldva és a haverom csak meresztette a szemeit(meg mását is...) a mellére. Aztán kimentem a konyhába a barátnőméknél (régóta barátnők vagyunk és teljesen otthon érzem magam) hogy vigyek neki inni és mikor visszamentem, azt láttam, hogy hozzásimul a barátnőmhöz és a melleit fogja. Lemeredtem... de aztán mikor megláttak engem abbahagyták. Mondtam a heveromnak, hogy mostmár menjünk haza és haza indultunk. Az úton nem beszélgettünk és én végig azon gondolkodtam, hogy vajon mit csinálhattak még amit én nem láttam :/ Aztán mikor hazaértünk anyáék elmentek otthonról és mondták, hogy majd jönnek. Kiderült, hogy a haveromék nálunk alszanak. Anyuék nem jöttek még sokáig és Kristóf (haverom) szorosan leült mellém és lekapott. Én azonnal elhúztam a fejem mert nem akartam csókolózni vele. Aztán viszont csak próbálkozott és aztán megfogta a vállamat és az ágyra tepert. (elég helyes fiúról van szó.. :) ) Megcsókolt, most viszont hagytam, mert mondhatni r.hadt jól csókol. Aztán próbált levetkőztetni és ő is vetkőzött és közben csókolgatott. Próbáltam kimászni alóla nem nagyon sikerült. Az mentett meg, hogy haza jöttek anyuék és azonnal lemászott rólam. Még messze van az este és mivel nincs nálunk semmilyen más szoba így nálam alszik. Mit tegyek? ffélek... Engedjem el magam és hagyjam hogy bármit csináljon vagy mi??? Légyszi segítsetek2016. júl. 27. 13:22
11/11 anonim válasza:
Na az szép:"D
Pedig azt hittem hogy végül történt valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!