Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek? (A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek? (A többi lent, hosszú válasz) /Komoly válaszokat szeretnék! /

Figyelt kérdés
Van egy srác.Általánosban(8.osztálBan) úgy váltunk el egymástól,hogy Ő utál engem, mert én nagyon belé voltam zúgva,meg gyerekes,és idegesítő voltam,és nem is beszéltünk soha.Meg volt egy időszak akkoriban,hogy azthittem,hogy tetszem neki,mert olyan félreérthető jeleket küldött felém de aztán kiderült,hogy semmi ilyenről nem volt szó.Jelenleg 17 évesek vagyunk,és 3 év után elkezdett hiányozni,a régi érzelmeim a felszínre törtek,és beszélgetni szeretnék vele,de félek.Félek ráírni,félek,hogy beégek.Hozzáteszem,hogy az önbizalmam az nagyon alacsony.Szerintetek,hogyan reagálna rá?

2016. júl. 21. 23:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a tanácsokat!:)
2016. júl. 21. 23:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a dolgot.

Nekem is volt általános végén egy csaj aki belém volt esve és folyton zaklatott, már nagyon elegem volt belőle.

Ha egyszer nemet mond valaki akkor az nemet jelent örökre, mert valszeg nem vagy az esete.

2016. júl. 22. 00:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen,erre is gondoltam,de minden barátom mondta ,hogynírjak rá,nemvesztek vele semmit meg ilyenek.De valahogy ez se segített.Meg most idén nyáron négyszer is összefutottunk és nem úgy nézett rám mint aki megakarna folytani vagy ilyesmi.Volt egy kis sunyi mosoly az arcán.
2016. júl. 22. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyilván ez azon is múlik, hogy azóta változott-e a külsőd pozitív irányba.
2016. júl. 22. 00:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen,rengeteget.Én is észrevettem magamom,meg mások is szóvá szokták tenni.
2016. júl. 22. 00:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg, máshogy nem fogod megtudni.
2016. júl. 22. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Az idő begyógyítja a sebeket.
2016. júl. 22. 00:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem,hogy nálla is begyógyította.
2016. júl. 22. 00:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Írj rá, max nem ír vissza, nincs mit vesztened!

Tenned kell valamit a céljaid elérésének érdekében! :)

2016. júl. 22. 00:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk. Tavaly tettem felé lépést és már én éreztem magam nyomulósnak. Én azt mondom keress alkalmat élőben a beszélgetésre. Pl egy buliban mindenki nyíltabb és kedvesebb is. Szép lassan majd összeáll egy kép aztán
2016. júl. 23. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!