Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Középsuliban milyenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Középsuliban milyenek a fiúk a lányokkal? Fiúk véleményére nagyon kíváncsi vagyok Kort és nemet is írjatok (Lány)

Figyelt kérdés
mármint milyen a kapcsolat? Barátságos? Jó fejek? Vagy csak a csajozás? Légyszi normálisak válaszoljanak most fogok menni középbe és hát kíváncsi vagyok ..
2016. júl. 21. 21:32
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ezt nehéz előre megmondani, nálatok milyen lesz.

Én egy gimnáziumba jártam, ahol bár a fiúk voltak többségben, de nem sokkal. Nem voltunk összetartó osztály, de voltak olyanok is. Ettől függetlenül jól kijöttünk a lányokkal, mindenki el tudott beszélgetni mindenkivel. Volt klikkesedés, de ez is inkább az iskolán kívüli életre volt jellemző, amikor együtt mentek bulizni ezek a kisebb baráti csoportok. Az osztályomban tudtommal 3 párkapcsolat alakult ki (úgy értem, hogy az osztályból volt a fiú és a lány is ezekben a kapcsolatokban), ezekből kettő megmaradt érettségiig (és talán még utána is).

Elképzelhető, hogy most 9.-ben a csajozás lesz előtérben a fiúknál és azzal az indokkal fognak ismerkedni a nekik szimpatikus lányokkal, de az idő előrehaladtával, 11. környékére már a többség megkomolyodik és normális kapcsolat lesz az osztálytársak között. Ez azt is takarja, hogy kevésbé megy egymás baszogatása ezért meg azért (úgymond kevesebb csúfolódás).

Szóval ha gólyatáborban, vagy az év elején odamegy hozzád egy fiú és nagyon ismerkedni szeretne, akkor valószínűleg azért van, mert szimpatikus vagy neki. De nem kell félni, nekem például a lányokkal ugyanolyan jó kapcsolatom volt, mint a fiú haverjaimmal. Ez már nem az óvoda, hogy ciki az ellenkező neművel barátkozni, vagy ilyesmi. :)

19/F

2016. júl. 22. 12:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm . még egy olyan kérdés fiúk ti milyen szöveggel alltatok oda egy lányhoz? És szerintetek gáz ha nem bírom a romantikus fiúkat? 🙊
2016. júl. 22. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:

10-es igen, leállt velem keménykedni én meg nem hagytam magam, megállt velem szemben, az orromtól fél centire és már emelte a karját, akkor léptek közénk. Míg a többi osztálytársam csak oszlott ketté, mint írtam.

/L

2016. júl. 22. 14:24
 14/15 anonim válasza:

"még egy olyan kérdés fiúk ti milyen szöveggel alltatok oda egy lányhoz?"

Helyzetfüggő. Általában az afott szituációhoz próbálok alkalmazkodni, valami odaillő dologgal megszólítani a lányt, vagy bekapcsolódni a beszélgetésbe. Ha semmi ötlet nincs, akkor lehet kérdezni a sulijáról ahonnan jött és ezzel indítani egy beszélgetést, vagy sporttal kapcsolatban stb. Én így csinálom :D

19/F

2016. júl. 22. 16:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi .. még várom a kérdéseket nyugodtan írjátok 😁
2016. júl. 23. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!