Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A többi lent
Figyelt kérdés
Összevesztem egy barátommal akinek nem kell pasi de én meg szeretem
Na most itt az van hogy Hétfőn este én elköszöntem semmi kedvem irni neki Szerintetek várjam meg míg ő ír és akkor talán hiányzom neki és lehet addigra ő is belémszeretett volna
Várjak 1 hetet vagy többet ?
"Mert akinek hiányzol az úgy is keres"
2016. júl. 21. 09:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem most hagyd egy kicsit gondolkozni a dolgon vagy ilyesmi. En a helyedben varnek minimum egy hetet, addig nem irnek ra es akkor hatha rad fog irni de nem biztos:/ ha meg nem ir es te szeretnel vele joban lenni akkor sem gaz ha te irsz ra..de egy kis idot most tenyleg hagyj neki. De ha neki nem kell pasi es ezen vesztetek ossze akkor sanszos hogy nem ugy nez rad ahogy te szeretned:/
2/3 anonim válasza:
Írj rá! Nehogy már a barátság rovására menjen... lehet hogy ő is pont azt várja hogy írj neki:)
3/3 A kérdező kommentje:
1-eske köszi szépen sztem a hetveget megvarom
2-eske én is sokat agyaltam rajta mivan ha azt szeretné hogy én irjak.... De mostanság a kemény srácokra mennek a csajok erre a szarok bele mindenbe stílus tetszik mind1iknek es nem akarok puhánynak latszani
MEGVÁROM A HÉTVÉGÉT
2016. júl. 22. 08:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!