Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki eléggé bejön jóba vagyunk baráti társasággal mikor valahol vagyunk valamikor olyan dolgokat csinál mintha kb járnánk ( pl egymás poharából iszunk, sokszor hozzámér stb ) valamikor meg mintha alig ismernénk egymást. Nem értem és kezd eléggé zavarni a dolog hogy nem tudom mit akarhat tőlem. Válaszokat előre is köszi :)2016. júl. 21. 01:15
1/9 anonim válasza:
te adsz neki bármilyen jelet az érzéseid felől? mert gobdolom nem közömbös, ha ilyenkor is ezen agyalsz :3 ezz olyan ari
2/9 A kérdező kommentje:
persze ilyenkor valahogy mindketten huzzuk egymást vagy nem is tudom h hogy fogalmazzak, de máskor meg minden ilyen próbálkozásomra egyáltalán nem is reagál. már a környezetünk is azt hiszi néha hogy járunk vagy ilyesmi nagyon furcsa nekem az egész
2016. júl. 21. 01:20
4/9 anonim válasza:
akkor hívd el randira, vagy beszéld meg vele, hogy esetleg több is lehetne közöttetek, de azért szűrd ki ha a csaj csak játsza magát neked, mert éppen jólesik neki hogy flörtölget valakivel...ellenben az is lehet hogy "tesós" kapcsolatnak tekinti ( ez csak akkor ha nem flörtölge
5/9 A kérdező kommentje:
igen, attól félek hogy csak játszadozik velem mindenféle komolyabb indok nélkül, de közben pedig egyszer kétszer amikor találkozunk rendesen megölel de ez ritkán fordult elő. Megpróbálok valami egyértelmű reakciót kicsikarni belőle, köszi mindenkinek hajnali fél kettőkor :D
2016. júl. 21. 01:30
6/9 anonim válasza:
a szerelmes szívnek bármikor segítünk ♡ hajrá, remélem viszonozza és megérdemel téged, mert tényleg tök ari vagy
7/9 A kérdező kommentje:
Kössz :D remélem így lesz ;)
2016. júl. 21. 01:33
8/9 davit barbara válasza:
Szerintem figyeld meg hogy nem-e van valaki a tarsasagotokba aki miatt csinalja. Peldaul hogy feltekennye tegye. Lehet az is hogy erool fuj a szel. Ha meg nem akkor probalj vele beszelni olyanokrol hogy valaki bejone neki vagy ilyenek. Probald kideriteni hogy ereze irantad valamit. Es foleg a valaszait a kerdeseidre azokat figyeld meg. Lehet hogy a valaszaiban van a kerdesedre a valasz. Hogy akare toled barmit is. Remelem segithettem.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ha te osztály vagy év folyam leghelyesebb pasija vagy lehet hogy te nem tetszel neki és csak dicsekszik veled hogy te a pasija vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!