Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkulonbseg?
Mar egy ideje beszelgetek egy nalam 22 evvel idosebb pasival. Teljesen veletlenul ismertuk meg egymast neten. Sokat beszelunk,azonban elegge felek talalkozni vele.:/ nagyon szimpatikus es azt hoszem bele is szerettem de nem tudom hogy jo lenne ha talalkoznank:/ nem is tudom hogy viselkedjek vele,mirol beszelgessunk,mit vegyek fel:/ Azert teljesen mas egy ennyi idos pasival gondolom. Szerintetek mi lenne a jo? Felejtsem el vagy probaljam meg?
18L
Szerintem ez ember fuggo.... Koztem es a parom kozott is 22 ev korkulonbseg van es abszolut jol megvagyunk. Bar mi kicsit idosebbek vagyunk nalad. De ha mukodik a dolog, akkor ez szerintem nem kor kerdese.. Persze a ferfinak is normalisan kell a dolgokhoz hozzaallni es ne csak egy predat lasson benned...
Mi pl nem is veszekszunk, egy az erdeklodesi korunk es hobbink is. Szoval mi megtalaltuk a parunkat es babank is szuletik jovo ev elejen. Szoval a mienk egy jo pelda, de termeszetesen vannak rosszak is. Kivanom, hogy te is talald meg a szamitasod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!