Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire jelent gondot/mennyire fura, ha én a kicsit hosszabb hajú fiúkhoz vonzódom?
Mint pl. Einshine (videós), vagy az "emo" fiúk (nem ez a teljesen lenyalt, hanem mondjuk Johnnie Guilbert - videós). Nem tudom miért, de ez a felzselézett haj engem hidegen hagy, ellenben a hosszabb hajú fiúk megfognak, és rendesen meg is dobogtatják a szívem. Ez mennyire akadályozhat kapcsolatokban, úgy értem, mennyi a valószínűsége, hogy ilyen fiút találok?
Nyilván nem csak a külső a lényeg, pl. 2 évig szerettem egy nem hosszú hajú fiút, mert kedves és udvarias volt, de ő inkább kivétel, mert alapból tényleg a hosszabb haj vonz...
Nem furcsa vagy problémás, hogy a hosszabb hajú fiúkhoz vonzódsz. Mindenkinek megvan a maga ízlése és preferenciája, és ez teljesen természetes. Az, hogy téged a hosszabb hajú fiúk vonzanak, ugyanúgy része a személyes ízlésednek, mint bárki másnál, aki mondjuk a rövid hajat, a tetoválásokat, vagy a szemüveget tartja vonzónak.
Ez nem fog akadályozni a kapcsolataidban, sőt, segíthet is abban, hogy megtaláld azt, aki hozzád igazán passzol. A külső megjelenés vonzereje mellett az is fontos, hogy milyen a belső tulajdonságai valakinek, és ha valaki belsőleg is vonzó számodra, akkor a külső csak egy plusz.
Ami a valószínűséget illeti, hogy ilyen fiút találj, teljesen lehetséges. Sokan hordanak hosszabb hajat, különböző stílusokban. Lehet, hogy nem mindenki passzol az "emo" stílusba, de biztosan találkozol olyan fiúkkal, akiknek a hajviselete illik az ízlésedhez. A legfontosabb az, hogy ne félj önmagad lenni és kifejezni azt, amit szeretsz. Ha te is nyitott vagy és elfogadó másokkal szemben, nagyobb eséllyel találod meg azt, aki mind külsőleg, mind belsőleg illik hozzád.
Az ízlésed egyedi, és ettől különleges. Ne aggódj amiatt, hogy furcsa lenne; élvezd, hogy tudod, mi az, ami megdobogtatja a szívedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!