Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Voltatok már olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már olyan fiúval, akinek kicsi volt és zavart titeket?

Figyelt kérdés

2016. júl. 18. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
te most miről beszélsz?
2016. júl. 18. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
A túl kicsi pénisze miatt nem tudott kielégíteni.
2016. júl. 18. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok témából kiindulva valszeg a lábára gondolt.
2016. júl. 18. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
21%

Nézd,egy lány ismerősöm egyszer azt mondta:Nem szeretem ha egy srácnak nagy ,mert az fáj ..Én azt szeretem ha egy srácnak kicsi és játékos !

Ha ő így gondolja ,biztosan a többi lány is így gondolhatja :D no para öreg.

2016. júl. 18. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Ümm, tesókám! Kicsi pénisz nem kicsi pénisz! Én mondom néger ember! Akinek van nagy pénisz van neki kórházban műtét, csinálni orvosok megoperál neki kicsi pénisz legyen nagy. Sok pénz! Lányoknak kell csak pénisz, lenni mindegy mekkora, ujjazni meg lány, ha pénisz nem lenni elég! Érteni mint mondani néger ember? Szóval, ha a péniszed nem elég nagy, akkor ott van a nyalás meg az ujjazás, azt mindegyik lány rendkívül élvezi és élnek-halnak érte! Utána meg már kb. ha félholtra élvezte magát, hát nagyon jó lesz neki a mindegy, hogy mekkora péniszed! Amelyik lány állandóan a nagy péniszre hajt, az mondhatni egy kicsit bunkó...
2016. júl. 18. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!