Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghghhqed kérdése:
Szerelmes vagyok de mm erdeklem mit tegyek?
Figyelt kérdés
szerelmes vagyok de mm erdeklem mit tegyek?#r/e/b/e/k/a #/o/l/a/h
2016. júl. 15. 05:57
1/9 anonim válasza:
Szard le az illetőt... Nekem is volt mar ilyen de nem érdemli meg hogy szeresd (tisztelet a kivétel) ha meg te nem jössz be neki akkor meg főleg ... Ezek szerint sajnos nincs esélyed nála.az ilyeneket hagyjad, mem éri meg miattuk sírni is. Majd megtalálod az igazit hajra
2/9 anonim válasza:
Felesleges vele foglalkoznod. Biztos jön majd valaki, akinek te kellesz majd, viszont, ha ennél az illetőnél próbálkozol tovább, abból csak gond lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
de az a balj hogy en nm tudom el felejteni mindig o jar a fejemben es ez elen semitg nm tudok teni sajnos mert o masal jar de nm szereti csak a nepszeruseg erdekli es nm hiszi el hogy szeretem sajnos
2016. júl. 15. 07:42
4/9 anonim válasza:
Hidd el, hogy csak bajod lesz abból, ha tovább próbálkozol. Mégis milyen srác az, aki azért jár valakivel, hogy népszerű legyen? Ne foglalkozz vele, és boldogítson az a tudat, hogy nem te vagy az egyetlen, akit visszautasítottak már. :D - második voltam
5/9 A kérdező kommentje:
bocs de srac vagyok haha
2016. júl. 15. 08:29
6/9 anonim válasza:
A csajnak ilyenek kellenek. Te is válhatsz ilyenné, de inkább várj egy normális lányra. Bár szerintem felszínes az, ahogy megítéled a kapcsolatukat.
Mit tehetsz? Itt a nyár, pl. gyakorolhatnád a helyesírás, gépelést, mert valami katasztrófa, hogy minden második szó hibás.
7/9 A kérdező kommentje:
bocs ha nm tecik az irasom mivel szuletesem ota candaban elek es nm tudok magyrul hljese n irni ert nics ra szuksegem kulfoldon es amugysem ki oktatast kertem hanem csak tanacsot es nem kerek tobet a te comentelesedbol koszonom comentet not need more from you thank you use a Google Translator
2016. júl. 15. 09:51
8/9 anonim válasza:
Ó, akkor csak azért is írok. :)
Tudod, kevés lánynak imponál az igénytelenség. Meg az az arrogancia és felsőbbrendűségi érzés, ami süt az írásodból.
9/9 A kérdező kommentje:
szepen meg kertelek hogy ne comentel koszi
2016. júl. 15. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!