Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Féltékeny vagyok. Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok. Szerintetek van miért?

Figyelt kérdés
Van egy barátom,2 éves korom óta legjobb barátok vagyunk. Régen mindent elmondott de most kb 3-4 hónapig nem beszéltünk és most megint beszélünk kb 1 hónapja. Mesélt nekem 1 lányról. Azt mondta hogy egy prosti. Most viszont találkozni akar vele. Amióta azzal a csajjal beszél, nem is írt rám és nem is hívott. Hogy mondjam el neki hogy nem esik jol hogy azóta hogy azzal a prostival beszélget, hozzám se szól? És még valami. Asszem bele is zugtam. Nemtudom mit csináljak. Szerinterek? Én 15/ L ő 15/F

2016. júl. 13. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:

1. nem lehet prosti ilyen fiatalon, de végülis lehet, ha pénzt kér érte xD

2. a barátod felélte már a megtakarításait :D

3. igen az vagy

4. az van, mert már régóta "vele" vagy és megszoktad, hogy ott van, az életed része, ilyen egyszerű.

5. csak, mert a kedvenc számom az 5 és nem hiányozhat.

2016. júl. 13. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem hinném,hogy szerelmes vagy,csak nagyon szoros barátság van köztetek. De végül is te érzed :) És pont ezért csak simán állj oda elé, mondd el neki mit érzel. Biztosan meg fogja érteni :)
2016. júl. 13. 12:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem így értettem... még nem találkoztak személyesen de a lány már azt irta neki, ma szexelhetnének... a fiú még szűz... szerintem nem kéne csak érzelmek nélkül ezt...
2016. júl. 13. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van,de beszélj vele :) Mondd el a véleményed. Ha a legjobb barátod, meg fogja érteni!
2016. júl. 13. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Van miért
2016. júl. 13. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem zúgtál bele. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a tinilányok a féltékenységükről hiszik azt, hogy az szerelem.
2016. júl. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!