Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 èves fiú vagyok. Beleszerettem egy 12 èves lányba. Elmondjam neki ?2016. júl. 12. 20:53
1/9 anonim válasza:
Aha.
Olyan problémáitok vannak ,a szívem hasad meg értetek.
5/9 anonim válasza:
Hát nem is tudom te 8.-os ő 6.-os lehet bocsi hogy ezt mondom de szerintem ha elmondanád neki nem lenne belőle semmi de ha el is mondod drukkolok es az a 2 ev csak akkor szamit ha egy iskolaba jartok
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy iskolában járunk!
2016. júl. 18. 17:02
7/9 anonim válasza:
Próbáld meg, de elötte azért egy kicsit ismerd meg. :)
Ha van közös témátok akkor beszélj arról neki pl hobby,film
Mosolyogj sokat,néha túrj a hajadba és néha legyél huncut.Azt imádjuk mi lányok. :)
SOk sikert.
14/L
8/9 anonim válasza:
Szerintem mondd, de csak akkor, ha beszélgettek és valamennyire már éreztetted vele.
Különben elképzelhető, hogy inkább megijed.
9/9 anonim válasza:
ez egy kicsit fura mivel a 12 éves lányok elég nyavajgósak meg idegesítőek. ilyenkor kezdenek kamaszodni. es a kamaszodás még most is nagy "trauma". mivel minden nagyon új,máshogy kezdük látni a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!